84

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

До Анонимензатова се молете за рустур че руските заплати са по малки от българските морето ни гъмжи от руснаци няма значение че рублата падна и т омного силно.те не гладува а българите са гладуват.и още викате да живей сащ

83

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

аз живея в москва вие живеете в българия и мислите че подобре знаете от мен . путин е пишете че е диктатор.путин много направи за народа си затова е преизбран и обичан погледнете последиците в света и ще видим че сащ диктува обама тръгна посвета да диктува за санкциите сърбия каза на ангела меркел ние сърбите искаме да сме член на ес а не да санционирам русия моя народ е против .погледнете миналото десетилетие каолко жертви даде света от сащ руснаците ни обичат правителството ни са вайсали на са

82

Анонимен

преди 7 години

"Гвардейците не може да стрелят по жени, само ако последните са бременни (и то с видими признаци на бременност), нито по малолетни (под 14 години)."Много интересно как гвардейците ще определят от 10000 души на площада искащи оставка и затвор за Путин кои са бременни и кои са под 14 години. Самото положение че може спокойно да се стреля срещу деца между 14 и 18 години е просто античовешко и канибалско по руски.

81

анонимен

преди 7 години

Сутринта чух,че Путин бил виновен за излизането на Англия от ЕС.Този Путин -за всичко ви е виновен бе!Той убивал в Сирия,Либия,Сърбия,Иран,Афгатистан и насвякъде по целия свят -дето има война той я е направил.Гати гадния сериен убиец,за всичко което става по света все той е в дъното,че даже и сега за Англия.Смешни ставате г-да демократчета,смешни и глупави сте в очите на народа,празноглави и дрогирани!!!!!

80

Fas

преди 7 години

SS -Schutzstafel -Waffen SS in Aktion

79

анонимен

преди 7 години

Благодаря ви,че обстойно ме запознахте със Закона за руската национална гвардия.Ако така бяхте сторили и за Закона на българската гвардия,щях да съм ви още по благодарен.И от това ми се върти в главата един въпрос -Кого обслужва бълг .национална гвардия? Що си мисля,че това са Борисов,Цветанов и компания,а забравих и Роско президентчето? И каква е разликата между руската и българската?

78

Анонимен

преди 7 години

Жалки и гнусни сте.Колко доларчета получавате от Козяк, за да пишете постоянно против Путин, Русия, руснаците? Нещастници.Всяка втора статия ви е против Русия.Що не пишете за военните преврати, убийствата, войните, милионите избити по ЦЕЛИЯ свят от демократичните кравари? Само от войната в Ирак 1 млн. души загинаха, Сирия половин милион, ами Либия, ами Афганистан, ами Сърбия? Путин бил диктатор, а краварите какви са? Убийци.Масови убийци и крадци.

77

НН

преди 7 години

ХА ХА ВАС КАКВО ВИ ИНТЕРЕСЕСУВА РУСИЯ

76

Иван

преди 7 години

За каква лична охрана бълнувате? Дали до сега не е имал лична охрана? Русофобите не могат да мислят, те са просто инструменти в кампания за оклеветяване на Русия.

75

Булексит

преди 7 години

Путин ще ни дава субсидии за всичко и ще ни освободят за 3-и път срещу 40т злато.Вместо в Европа ще се разхождаме в Сибир ...без визи

74

Няма спасение

преди 7 години

Националната гвардия на Русия лична охрана на Путин. Пет атентата му са правили . Ха дано шестия път да успеят. И цялата руска армия да го пазят щом му са вдигнали мерника на масовия убиец ще го докопат.

73

овца

преди 7 години

Бееееееее ....

72

Анонимен

преди 7 години

до 132Той и Робърт Брейди ирландеца прати окуражително писмо на Ердоган снощи и го помоли да не праща турските футболисти в Анадола на заточение, понеже и те са хора, а самият Брерйди не е искал такава съдба за тяхзаради него.

71

1984 George Orwell

преди 7 години

Най-близкия център на стабилност се оказва Русия.Дори Ердоган им прати поздравителна телеграма за националния им празник на руснаците!

70

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Само с тази гвардия и може да прегази половин Европа. Като гледам как се справят с ИД европейците и бая ми паднаха в очите като военна мощ. Ама инак много се отварят на Русия. Ако се ступат и още на 1000 умрял натовец и ще почнат протести за мир. А руснаците тъкмо обратното ще се насъскат и надъхат. Абе ко да обяснявам.

69

Поп Грую

преди 7 години

В сащ е забранено да се стреля само срещу умрелите - много излишен шум бил се вдигал...

68

Анонимен

преди 7 години

Абе защо не е бардак Обама на главна страница у вашия сайт, след като на месец постоянно има поне по едно масово убийство в САЩ? И то не от битов характер, а? Последния случай с оня където уби 50 човека в дискотека като кучета??? Ако беше това в Русия щяхте да квичите на умряло до сега, подигравателно, че в Русия няма демокрация, нали? Да ви имам демокрацията в САЩ тогава, олиго.френи!

67

Джона

преди 7 години

123, що рубли, заложи долари да не изгубиш при чейнжа

66

Анонимен

преди 7 години

Май ще каже: И ти ли Викторе? Но няма да остане в историята като Цезар.

65

До Гурбетчията

преди 7 години

Да не вземеш да се върнеш.У нас условията в психиатричните заведения не са на особено ниво.Стой си там където и да е това.В България си имаме достатъчно простаци като теб.....