6

Анонимен

преди 7 години

До този синдром са доведени почти всички работещи българи ,казвам българи ,защото не визирам *** те живеят ден за ден и не страдат от това ,така че мили българи апартаментите колите и вилите не са основното на тази земя смятам че дори заплата от 500лв е достатъчна стига да има сигурност но понеже такава липсва и искаме да се подсигурим стигаме до изтощение.Сега познайте кой е виновен правителството което само ни цеди или ние че го търпим

5

НаучетеСеДаКазвате

преди 7 години

НЕ, обаче шефът непрекъснато те затрупва с работа, която трябва да свършат неговите протежета.После премиални получаваме поравно, а отвреме навреме на тях им се дава по някой бонус - например, когато ще се представя нещо в чужбина, изведнъж се оказва, че на не знам какво ниво било решено да отиде еди-кой-си, понеже предварително били приети някакви критерии от хора, които нямали представа от спецификата на нашата работа.Нашите шефове пък още по-преди били подписали, че ще спазят тези критерии!

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимна 3Съчувствам ти, ама така си ги свикнала. Да видиш моя как ми помага и чисти и чинии мие и *** хвърля... и така ни стига времето и за спорт и не си лягаме към 1-2 претрепани от умора. Ама като си ги свикнала, че след Бог знае колко часове на работа можеш и да готвиш и да чистиш и да переш... ами сама си си виновна. Я един път ги помоли да ти помогнат, пък да видим какво ще стане?

3

Анонимна

преди 7 години

До Затова - спортЗначи, като се прибера от работа към 8 - 8 и половина, и ме чакат децата, мъжа и животните - да сложа масата, да вдигна масата, да измия чиниите, да пусна пералнята, да простра от предишния ден, да изърша пода.... ей така, към 1-2 часа, като приключа, да взема и малко да повъртя велоергометъра, да побягам на пътечката или пък един среднощен багмингтон пред блока....

2

Затова - спорт

преди 7 години

Затова е хубаво всеки работещ да спортува. След тежък и изтощителен ден час-час и половина спорт могат да възвърнат хубавото ви настроение. И със сигурност след това ще спите като къпани.

1

Анонимен

преди 7 години

У нас се работи по ориенталски и този синдром е рядко срещан