4

Анонимен

преди 7 години

Единствената причина да нямаме до момента проблеми с бежанците е, че те не искат да остават тук. О, да - има хора и семейства, които просто искат да са някъде на сигурно, но те са малцина от преминалите и преминаващите границата на България.

3

Анонимен

преди 7 години

Cassius Marcellus ClayТова е рожденото име на Мохамед Али, какво робско има в него,моля някой да ме светне, това ми звучи като име на древен римлянин.Иначе евреина е прав да каже "имат интерес да не се спира финансирането на "Ислямска държава". "Всичко опира до пари и петрол. Няма нищо общо с християни и мюсюлмани"

2

Анонимен

преди 7 години

Какъв филантроп е тоя, никакъв филантроп не е. Като типичният лицемерен еврейчин гледа да поддържа дестабилизирането на Близкия Изток, за да може Израел да има повече власт там и по-малко опозиция при разширяването си. Цялата военна намеса на САЩ след 11 септември (а и преди това, но особено след това) е дирижирана изцяло с цел разширяването на Израел.Да ходи да засели малко бежанци в Израел, без това евреите нещат да работят.

1

Анонимен

преди 7 години

А защо не отиде в ОАЕ, Бахрей, Катар, Дубай, Кувейт... да разговаряш да ги приютат. С чужда пита помен. Защо не видиш повечето български пенсионери в каква мизерия живеят и с нищо не са виновни, че разни "умерени опозиции" са решили да вземат властта. Какво мислиш за кюрдите? Те се биха, за да защитават невинии в Сирия и Ирак. Те нямат ли право на държава или на финансова помощ? Лесно е да си избираш, когато си външен за дадени събития.