25

ognyang

преди 8 години

До солунския коментатор: Примерите ти са много избирателно подбрани. Ако трябва да изброявам колко пъти САЩ е била агресор няма да ми стигне мястото тук. Не е в наш интерес когато САЩ и Русия си делят сферите на влияние ние с нашата армия, сигурно по-малка и от тази на Албания, да се пъхаме между шамарите. А и нямаме какво да делим нито с едните, нито с другите. Колективна отбрана - да, но колективна агресия - не, благодарим.

24

СОЛУНСКИ

преди 8 години

кЪМ оГНЯНЦ и подобните им влечуги и безгръбначни. НАТО и ЕС не желаят воина. Русияя е агресорът и ако не си разбрал да ти припомня само с нящколко примера--Полша 1939г заедно с Хитлер ,Финландия ,България-05-09-1944 г ,БЛТИИСКИТЕ РЕПУБЛИКИ ,Афганистан ,ГРУЗИЯ 2013 Г ,УКРАИНА 2014 Г ,грубото анексиране на Крим ,които никога не е бил руски ,а е по-скоро татарски ,Сирия сега .Има и още....

23

бг патриот

преди 8 години

Бъгария горд член на ЕС и НАТО

22

ognyanz

преди 8 години

Няма членство във военна организация, което да е "необратимо постижение". Ако ще ни вкарват във военен конфликт с Русия, никога не е късно да излезем от НАТО. Но първо трябва да си оправим армията.

21

вие питате

преди 8 години

Вие питате: какво е НАТО?Ние отговаряме: инструмент за налагане на политическата воля на САЩ над останалия свят, с бомбардировки и военна интервенция.

20

Анонимен

преди 8 години

На този свят му е нужно истинска ООН,а не НАТО,Вършавски договор,или ,,Занзибарски пакт"!

19

искаме мир!

преди 8 години

Не искаме Нато! Искаме мир!

18

Един

преди 8 години

Един ненаситен крадец от с.Садовец Плевенско се бори за по-голям кокал.(както всеки един днешен политик дупетатин)

17

Анонимен

преди 8 години

За добро,или за лошо,сме член на НАТО,но в момета ни побутват да извадим кестените,да оперем пишкира,да бъдем мюре и да го отнесем най-много,добре ,че на Тикваров му сработи селския тарикатлък,и се усети накъде го тласкат !

16

Анонимен

преди 8 години

НАТО,гарант за нашата сигурност ! УРАААА! То НАТО,беше гарант и на сигурността на Кипър. Въй,въй,въй !

15

Анонимен

преди 8 години

"РБ ще продължи да е гарант на демократичното развитие на България, ще отстоява участието на страната като коректен и предвидим партньор в евроатлантическите структури", каза Зеленогорски. Господи, слез на земята в БГ и си прибери вересийте, спаси ни от тези вируси.

14

zeus

преди 8 години

До Боже пази БългарияВярно е път към благоденствието, обаче само за малцина избрани ;)

13

Боже пази България

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ в ЕС и НАТО това е истината и пътят към благоденствие всичко друго е катастрофа

12

Анонимен

преди 8 години

Затварям си очите и си представям,ако не беше паднал комунизЪма,точно тези,щяха да са най-верните синове на партията(и по произход,и по пламенната жар,струяща от тях).

11

Анонимен

преди 8 години

Наш специалитет е да се правим на по-католици от папата,крачейки уверено към поредната национална катастрофа.

10

Национал

преди 8 години

Реформаторите са РЕЦИКЛИРАН БКП БО-КЛ-УК!

9

Анонимен

преди 8 години

Ако смени думите светъл комунизъм, с отбранителна организация Нато, ще видите че нищо не се е променило! Бардакът стария, к**** нови.

8

Национал

преди 8 години

Въведените точко са Бо-кл-ук

7

Анонимен

преди 8 години

Кои са РБ ?. Една сбирщина от некадърни бивши от БКП активисти и нови безмозъчни същества с нарко-евроатлантическа настройка и натовска *** обратна ориентация .

6

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

До zeusОбяснявам ти ценностната система на Нато е едни продажни политици на..ъзени към тези зенности да си пълнят гушите с комисионни от купуване на джепане пак от натовците и така...!!