17

Анонимен

преди 7 години

Да беше пукнал, за да остане култура в България.

16

nablyudatel

преди 8 години

този строи сгради а не музеи, въобще не го е грижа за културата абсолютен безочлив печалбар и лакей , нищо не прави за другите изкуства,бързо разбра ,че комисионните са в ремонтите, още малко и ще пише уменувам се в следствието за предтъпната небрежност и престъпването на закона с сивия си кардинал дияна дамянова , чийто послушен пудел е , абе престъпник от класа

15

Гладен трол

преди 8 години

Като ти е тежко и си се разболял, а откажи се и си стой у дома, та да може и некой друг да види слънце!

14

Анонимен

преди 8 години

Алкохолеца, алкохолеца те разболя.

13

анонимен

преди 8 години

Абе Рашидов не само тебе е разболяла политиката -ти си от страната на наглите,мутрите и престъпниците -фалшификаторите на избори.А кой разболя Ст.Данаилов -не е ли твоята партия,която доведе сина му от САЩ и го тупороса на снимка в Биг Брадър цели три месеца-и кой го поръча,не бяха ли твоите хора,от твоята партия -умния ти Борисов и Цветанов.Нагли сте,не се спирате пред нищо,долни сте,а твоята болест е божа работа.

12

Шаран БГ

преди 8 години

Така си е - когато говориш/дори и да си добър човек/ между многото приказки не може, да не изтърсиш нещо не съвсем нормално!! За какъв егоизъм може да се говори, когато човек оставя Родината си и тръгва по чужди краища да търси хляб ,препитание,по-добър живот от този тука. О, да, богат на беден/и обратното/ вяра няма !За пръв път чувам от човек във властта нещо смислено: Живеещите и работещи българи извън страната НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ИЗБИРАТЕЛЕН ВОТ - ТЕ НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА !!

11

Валерия

преди 8 години

Между другото ,да попитам тези които снощи са били на откриването в галерия Средец,София. Точно до вратата вляво има един "шедьовър" обявен за Фламандска школа от 19 в. За мен си е абсолютно менте, някой може ли да го погледне,аз не съм специалистка но направо ми се наби на очи... гледала съм стотици оригинали от това време по света, в музеите. Няма име на дарителя, на художника... а само че била от 19 век...нещо мътна работата. Има и други съмнителни вътре... поне това е моето впечатление.

10

1-ви Април

преди 8 години

Пожарникарят чаровен и умен? Днес да не е 1-ви Април?

9

ххаахха

преди 8 години

Веждичката с пушене на 10 пури дневно си направи белия дроб черен и сега с 2 черни дроба бутилка уиски си я удря за закуска .......и почват да му се привиждат разни неща

8

muimun mustaka

преди 8 години

teq kato tolkowa se haresvat, da niama djiji bidji kato ste zaedno, to za turchaliata e normalno.

7

Ще се разплача

преди 8 години

Не пич политиката може да има и светла страна, да се помага на хората и да се правят правилни неща. ТъпагЮрите в България разбират политиката като ден година храни. Господ обаче вижда.

6

Щирлиц

преди 8 години

Кой казва,че социализЪма си е отишъл?

5

Мигрант от Боковите

преди 8 години

Веждю, както му е истинското име, снощи откри изложба в галерия Средец... дарение. Пак същите балони! На всичко отгоре дежурните му придворни лакеи, начело с Тъмнин Русев бяха там, единия го изрисувал като Индиана Джоунс...ей така ,случайно и от признание в любов. Е как няма да е любов като го пращат на всякакви воаяжи в чужбина... те са все същи,едни и същи "величия" Гнус...!

4

:)

преди 8 години

О, горкичкият, жертва се за Майка България :) Просълзих се !А и милият разказ за Вожда.. един такъв умен и добър... направо тръпки ме побиват от толкова безкористни и честни хора, като наш Вежди.Хайде, наздраве!

3

Анонимен

преди 8 години

Ама си опъна парата от КТБ над гарантирания минимум,а?

2

Анонимен

преди 8 години

Наздраве за културата, Ружди! ... хлъц...

1

Анонимен

преди 8 години

не политиката, а загубата на милиона от КТБ !