21

Камен

преди 7 години

Може ли аз да се разпиша някъде за някой протест за цените на горивата и да си сипвам от бензиностанциите за без пари с някакво удостоверение. И за тока и водата ако направите такава подписка и раздавате удостоверения също ще се запиша. А, за малко да забравя и хипермаркетите - дайте и за тях удостоверения, че какви са тия цени на бирата :).

20

пуц

преди 7 години

До анонимен"Скъпи столичани , преди да хулите който и да е , замислете се вашите майки и бащи от къде са дошли..."Искам да знам твоята пра баба от на кой турски ч** се наденала, иначе не те признавам за "истински" българин! Има разлика между българин и човек с българско гражданство... Е те тва ти е логиката на тебе :D муахаха

19

mdaa

преди 7 години

Уж са против увеличението от 0.60лв, а не плащат целия билет. Хмм, интересно. Нека си плащат 1 лв и да протестират с неплащане на добавъка ? Иначе малко по тъча отива цялата работа.В този ред на мисли, къде да се подпиша, да не плащам данък за колата?

18

Анонимен

преди 7 години

До : номер 19 В градски не се качвам , а в малкото случаи когато го ползвам си плащам , а от такива дет са продали майка му и баща му кравите на село и дошли и са го исрали в СОФЕТО веднага софиянец хахахаха ше ви е..... и лавандулите .

17

da

преди 7 години

Предлагам държавата да плаща по 50стотинки на всички пътуващи :)

16

Анонимен

преди 7 години

Тези, които идват от провинцията не могат да си позволят да работят за 600 лв, защото тази заплата няма да им стигне само за наем, режийни и транспорт. Столичанин, който живее при мама и тате, може да работи и за 500 лв, стигат му за кафенета и някой *** от време на време.

15

До 12 анонимен

преди 7 години

В Германия за нормалните работни места има колективни трудови договори, които не позволяват да се заплаща по-ниска от определена сума. За другите работи като чистачи, миячи и т.н. тия дето са готови да работят за малко пари със сигурност не се конкурират с германците.

14

Анонимен

преди 7 години

По коментарите виждам че българите вече сме истински европейци.В Европа и билетите са по-скъпи, па и гейовете са много повече. Отивайте натам да се радвате на скъпия билет и на широкия си г.з

13

анонимен

преди 7 години

Скъпи столичани , преди да хулите който и да е , замислете се вашите майки и бащи от къде са дошли за да се биете в псевдософийските гърди и да се правите на столичани. Защото разликата между Софиянец и Столичанин разликата е огромна.

12

Анонимен

преди 7 години

До Митко ПалаурковИ без да протестираш за нещо, никой не ти забранява да се движиш безплатно! Просто понякога ще бъдеш глобяван.. Така че вземай пример от ***

11

Анонимен

преди 7 години

До Нищо личноАаааа,,, ето къде бил ключа за бараката!... А интересно защо пък в Германиям където прииждат много повече хора отколкото в София и са съгласни да работят за много по-ниски заплати от тези на германците.. интересно защо пък там икономиката върви нагоре.. Малко противоречиво, а?.. :) И не само в Германия... :) Само на София "идващите" пречат на високия стандарт :)))

10

Митко Палаурков

преди 7 години

АЗ ПРОТЕСТИРАМ ПРОТИВ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА БКП / БСП ОТ 1944Г. ДО ДНЕС ... ТОВА ОЗНАЧАВА ЛИ , ЧЕ МОГА ДА СЕ ДВИЖА БЕЗПЛАТНО В ВСИЧКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ???

9

Нищо лично

преди 7 години

Благодарности към всички, които дойдоха в София през последните 10 години, благодарение на вас заплатите паднаха, понеже и за 600 лева сте съгласни да работите на длъжност, за която до 2010 година се взимаха по 1000. ПС; До 2010 година в София с 20 лева на ден ( на работен ден се изкарваха 50 лева минимум ) с 20 кинта ядеш, пиеш и си правиш квото искаш. Дойдохте ни на гости, останахте, а сега мрънкате. Заради вас драги гости, ние плащаме.

8

Анонимен

преди 7 години

До невероятноВ столицата на Естония градския транспорт е БЕЗПЛАТЕН! В Румъния - Букурещ обмислят БЕЗПЛАТЕН градски транспорт. *** да живееш в Европа и да миеш чинии и да си плащаш! :) А там където ще идеш да миеш чинии се плаща за градски транспорт, но хората могат да си го позволят! Ще ти кажа с какви пари ще се купят новите автобиси - с парите от издръжката на лимузините на държавната администрация. Една служебна кола за президент, премиер и председател на НС. Толкоз!

7

невероятно

преди 7 години

Това може да се случи само в България. В цяла Европа хората си плащат. И не им е евтино, нито пътуването с транспорта, нито пътните такси. Хората разбират , че от пр..я боя не става и ако искаш трябва да си плащаш. С какво да се купят нови автобуси господа протестиращи? И ако ви е скъп билета, защо не си купите карта. БЕЗУМИЕ!

6

до 6

преди 7 години

До АнонименПо-важното е, че правят нещо! Не си чешат топките на работното място и не философстват докато чакат дас тане време да си напълнят търбуха! :)

5

Анонимен

преди 7 години

Тия не са нормални, честно :( Удостоверение за протест. Такава глупост и на децата от детската градина няма да им хрумне.

4

ЧУкан Кирев

преди 7 години

Хаха, дегенератът Чуканов с ново умотворение. Къде ли не се буташе това нещо докато открие нишата на лесните парички. Изживяваше се като учЕн, правеше революции по ректоратите, раздаваше го православен,даже и с националистите беше по едно време. Пълна пародия на всичко това, дори на човек. Сега косматата му главица родила ново 20-да издават удостоверения "Аз протестирам и се возя безплатно". Издайте поне такива и за другите общински и държавни Пример:"Не плащам данъци и такси`щото съм протестър"

3

Анонимен

преди 7 години

Ето един спонтанен протест, колко е ефективен. Но ако е организиран нещата са по друг начин.

2

Анонимен

преди 7 години

добре,но като ми съставят акт за ...стотин лв. кой ще ми го плати?.............прецакани сме от всякъде!~