16

Анонимен

преди 8 години

Номер 15 Ани май живее в друго измерение. Всички натрапени от "братска" Европа дивотии се опитва да прехвърли на Русия!

15

до 16

преди 8 години

П...ьо мамин нека те открехна .В Шумен до миналата година се произвеждаха мостове за КАМАЗ ,вкл. и за военни машини . Вече има интернет бе ол......ен вземи прочети или викаш трудна работа с четенето .

14

Анонимен

преди 8 години

Взаимоотношения с Волжска България и Татарстан - Да! С Москва, колкото може по-малко и само ако се налага!

13

Ани

преди 8 години

Проблема с взаимоотношенията с Русия е че руснаците са безпардонни. Като им скимне изведнъж променят посоката. Първо Горбачов каза че не иска български стоки и разори българското селско стопанство. После Газпром трябваше да бъде печеливш и затвориха нашите АЕЦ за да станем зависими от газовите доставки. След това сключиха неосъществим договор за АЕЦ Белене срещу който между другото лобират техни хора за да им плащаме неустойки /немъчена пара/. Сега искат да ни въвлекат в губещи инвестиции.

12

Анонимен

преди 8 години

До 4-тиТИ като си славянин защо пишеш на латаница?НА русифицирана клавиатура не можем да намерим българското - ДА или НЕТ?

11

до 9

преди 8 години

Сърува ми се , че сте включен на апарат за вдишване на хашиш. Няма да издържите така дълго, може да се разделиме преди нова година и да поемете пътя към " великите ловни полета".

10

до 12 Истината

преди 8 години

Нещо ми намирисвате на евроатлантик с " обратна захапка" . Бяхте ли на гей парада ?.

9

до хахахаха

преди 8 години

ХА! Тая "информация" от Плевнята ли я научи? Той много обича да осветяа историята. Също както цитатите му от Левски. Да ама не!

8

Анонимен

преди 8 години

Руснаците са славяни и мястоти им е до всички останали славянски народи - в Европа!Путин, досвидания!

7

Анонимен

преди 8 години

Мадара Шумен на кой другар е ?

6

Хаххахххха

преди 8 години

Нито,българите са славяни нито масковците!!!! Московците са близо да финските племена! Свобода за Татарстан и Волжка България! Московците да си отстъпят Сибир на китайските си братушки и далечният изток на братушките си от япония!

5

Анонимен

преди 8 години

Докога ще чакаме Брюксел да си оправи отношенията та и ние последни на опашката. Орбан никого не пита, а си търгува и си строи електроцентрали и затова минималната пенсия в Унгария е 600 лева наши пари. А ние за всичко питаме Брюксел.

4

Анонимен

преди 8 години

След одите на Плевнята само ще го сънуват това размразяване.

3

Анонимен

преди 8 години

Не занм какво вижда, но повече няма да гледа от министерско кресло.

2

zeus

преди 8 години

Абе Лукарски, какво търговско салдо, за санкциите забрави ли, ние ги наложихме като член на ЕС!

1

Анонимен

преди 8 години

И тоя ли бе! Реформаторите са най-големите путинисти, законспирирани дълбоко! Освен на Бойко Борисов, човек не може да вярва на друг политик в наше време!