44

хмм

преди 7 години

Значи че вина е доста проблемен е вярно ( ъпдейтите могат да се спрат на всяка версия стига човек да по прочете малко ) но да ми хвалите линокси (става главно за офис работа) и ейпъли (страшно скъпи а реално малко по добри от линокс) ми е малко смешно.Само да ви попитам колко от всички хора са с легални ОС на РС тата си ( в България ) или с легален софтуер хммм а да не забравяме кое продава РС ..... ИГРИТЕ които вървят на 100% на виндовс а не на линокс или ейпъл

43

Sib

преди 7 години

Носих си наскоро компа на техник платих си 30 лева ама познаите дали го е отварял не щото се наложи да го нося на друг не съм за 30 лева ама мразя да ме правят на *** снощи съм разбрал че покраи него имал съм конкуренция валио нещо да ми кажеш щото снощи ги видях с очите си коя е е те са патрони аз си плащам

42

Анонимен

преди 7 години

както винаги,от бедните се взима най много

41

Дедо Шмърк

преди 7 години

Требе да съм в несвяст за да кликна на прозорчето "Get Windows 10"! Будалите да се оправят.

40

Батко ти

преди 7 години

До Анонимен - 40Защото обучението на персонала беше в пъти по-скъпо преди, за да се справят с Linux, Unix, а сега вече 90% от хората са се сблъсквали с Windows и имат някаква грамотност. Инерцията е голямо нещо въпреки че Linux има най-различни дистрибуции, които стават и за лаици.

39

bobi

преди 7 години

чак пък толкова.. не спряха всички да се заяждат с това автоматично обновяване. Не знам какъв е тоя ИТ специалист, но си има опция за изключване на ъпдейтите в 7-цата и 8-цата. А и като е толкова скъп интернета, най-малкото може да се инсталира приложение, което просто да спира трафика след достигане на определен максимум или да се ограничи скоростта..

38

:D:D

преди 7 години

До Линъкс Минт 17-3sho da e uporit - mai se otkaza veche :D:D oh tva sus snimkata na leoparda beshe mn sladko :D:D

37

Анонимен

преди 7 години

Аз имам доста проблеми с тая десетка. Първо не работеше звука... две дена докато намеря начин да го оправя. Преди седмица безжичната мишка отказа (уж работеше с него - явно нов ъпдейт), добре че имам и с кабел. Плеъра ми явно е в конфликт с Edge (заместника на Internet Explorer) - двете заедно не вървят. Иначе е по-бързичък, ама....

36

Линъкс Минт 17-3

преди 7 години

За упорития глу пак "АЗ". Ти чувал ли си за Африка, за сателитен интернет, знаеш ли че 1 мегабайт трафик струва от $5 до $7 долара, знаеш ли че Уиндоус постепенно променят Седмицата и Осмицата ти за да могат да поемат пълен контрол и стартират принудително Десятката, знаеш ли че ако се опиташ да спреш апдейтването и компютъра ти умира, знаеш ли че Десятката е 17 гигабайта и повече? Можеш ли да кажеш колко ще ти струва трафика който не можеш да спреш?"Пази боже сляпо да прогледне".

35

gtf

преди 7 години

що не ползват това, що не ползват онова ..софтуера за уин е евтин - това държи иначе най-некадърната операционна система жива.

34

Кракра

преди 7 години

Аз въпросът го реших кардинално,махнах уиндоуса и си инсталирах линукс.Сега вече не получавам съобщения за ъпдейти.

33

Анонимен

преди 7 години

защо не исползват линукс\юникс системи? бесплатни и много по ефективни от виндоуз. наивници...

32

Fusk Off

преди 7 години

Седмицата е по-добрата десятка, повярвайте ми - изпатих си от насилствената подмяна! Не се подлъгвайте от рекламите им!

31

Анонимен

преди 7 години

Човек, на кой му пука за интерфейса? Хората които бачкат нещо друго, освен дизайн, ползват офис и поща в един компютър. Това е масовия потребител. Офиса на МS е най-добрия. А като говориш за беднотия.... Допускам че караш кола на над 5 години, и живееш в жилище под 150 квадрата. Или си от ония фенове на ябълката, за които е супер яко да дадеш 1500 за телефон, или 2500 за лаптоп уж от Купертино,,ама имаче азиатски сбироток. Значи си богат :) Недей...!

30

Анонимен

преди 7 години

Засега си карам на Седмицата и съм си доволен!Въпроса обаче не е - Дали, а кога шъ я "секнат"!?

29

Анонимен

преди 7 години

НАП... по целия свят повечето дизайнери ползват OSX, за 3D също се ползва много. Това че сме в аналогична на африканска страна, пълна с бедни хора, които са виждали Мас само на картинка е съвсем друго. Работя и на Windows и на OSX и имам изключително преки впечатления, никога не бих твърдял, че от widows "по-добро нема"... С добри впечатления съм единственно от сървър 2012, но като цяло интерфейса на прозорците е под всяка критика.

28

vilenita

преди 7 години

много интересно

27

Анонимен

преди 7 години

Африканеца трее да му е ясно, че която и друга ос да земе, ако я актуализира, ще му дръпне нет. Освен ако некой жираф не му донесе флашка. Драмата не е в уина, а в лошите комуникации из някои места из Африка. Затова човек трее да е подготвен, а не в края на юни да се чуди откъде му е дошло. То там вода за пиене нема, тоя на нет седнал да разчита... Да става бежанец и да ходи при Меркел. Там нета е евтин.

26

До Смех

преди 7 години

***, вземи се образовай.Ъпдейта до 10 се сваля и без да си го поискал. И харчи трафик, от началото на годината реваха хората с мобилен интернет.А самия ъпгрейд излиза като предложение, което можеше да се откаже с Cancel или затваряне на прозореца, ама в последната версия отпреди месец даже ако затвориш прозореца се смята, че си натиснал 'OK'.

25

Анонимен

преди 7 години

Защо не са разкарали цялата майкрософтска простотия?От половин година хората с мобилен интернет реват, че ъпдейта до 10 им товари сметките, в Африка сега ли чак се сетиха?