14

Анонимен

преди 7 години

А кой създаде олигархията, а кой допусна банките да фалират, а финансовите пирамиди, а сега отворете да видите в Русия какво се е случвало по същото време- под индиго. Как се случи така че очевадно неграмотни и слабообразовани хора се оказаха видни приватизатори на банки и заводи и фалираха цели сектори от индустрията, като как гуманетки направиха финансови групировки, които забатачват България- някой трябва да отговаря- как декларираш годишен доход от 1000 лв, а купуваш спа за милиони- как

13

буркан с боза

преди 7 години

Добър ден.Проверихте ли си спестяванията дали са все още налице?

12

антикомунист

преди 7 години

Идва ви времето паразите за истински НАРОДЕН СЪД. И този съд ще бъде безмилостен!

11

Анонимен

преди 7 години

Разсекретете агентите на КГБ, не се занимавайте с глупости.

10

Анонимен

преди 7 години

Ще падат още работа и парици на комисията която май се е подготвила да векува. Нали шефа на комисията е бивш кадър на БСП , бил е в народната милиция, шеф на РДВР и със сигурност агент на ДС.

9

Анонимен

преди 7 години

Когато се заговори за досиетата на ДС, значи пак крият досиетата на прехода и времето след него. Преходът завърши през 1991 година с приемането на Конституцията, а от 1989-та досега има много досиета, които са несравнимо по важни от досиетата от преди 1989-та година. Не знам дали сте обърнали внимание на какви хора се лепва етикета агент на ДС? В повечето случаи това са хора, които реално не са били агенти. При това всеки случай е различен и да се говори за зависимост е глупаво, особено сега.

8

Анонимен

преди 7 години

По-добре късно отколкото никога!

7

Анонимен

преди 7 години

Агентите на ЦРУ и хранениците от НПО-тата на САЩ отново се активизираха.

6

Анонимен

преди 7 години

До като продължаваме да се ровим в миналото не трябва да се сърдим,че днешната ситуация у нас е никаква и безперспективна.Очаквам да започне проверка дали хан Крум ,Симеон велики, Бенковски, Ботев, баба Тонка, Стефан Стамболов и други от политическия ни елит не са били агенти на ДС.

5

Щирлиц

преди 7 години

Ало,лудницата ли е?Не,БСПСДСДПС!

4

Refor modern

преди 7 години

Taia feodalna centralna bg administracia na kladata!

3

Анонимен

преди 7 години

Па добрютро! Как иначе тези ще се оправдават с онези, като ще се окаже, че тези и онези са с едни корени?

2

Наблюдател

преди 7 години

"Разсекретяването на досиетата е твърде закъсняло"- Освен че е много закъсняло но и задължително трябваше да има лустрация! Също задължително трябваше да бъдат съдени отговорните за лагерите, терора и убииствата! Тежка вина за това носи СДС и специално Иван Костов! Бяха избрани с надеждата да се случи това, а предадоха избирателите си Последиците с пълна сила се носат сега!

1

???

преди 7 години

Стига с тия досиета и с това ДС,бе продажни съвременници! Сега сте директно за разстрел-без съд и присъда...