104

Анонимен

преди 7 години

Ако е без грешка, трябва златен медал да има.

103

Анонимен

преди 7 години

до 110 - "момичето го изигра без грешка, както и останалиет - имаше стъпчици, имаше доста грешки.""Съдиите я оцениха" - съдиите не я оцениха нито за първо, нито за второ място. Нищо не казваш как спря музиката, или колко грешки имаше в изпълнението на ансамбъла.

102

Анонимен

преди 7 години

До българка: Вчера казах същото и аз. Срам ме е, че има такива хора - търсещи интригата на всяка цена, както и кого и как да очернят. Хора, които използват всеки повод да избълват злоба, грубости и простотия?! Както и да направят сензация. И всичко това, с какво ни помага?! Не е ли време да променим този типичен български манталитет?!

101

българин

преди 7 години

Не им обръщай внимание, Любче, реките на живота ще отнесат злобата, а вие сте бисери и ще останете !

100

БАТЮ

преди 7 години

Българинът е бил винаги комплексирано и злобно същество и за това е най-големият *** на тая земя !!! Това момиче е последно виновно , че Цветелина е била психясала в последно време и е скочила от терасата ! Дано се оправи без трайни физически последици , защото иначе душите на самоубийците директно отиват в ада , като едно от най-тежките прегрешения пред Бога ! И стига сте търсили на всяка цена у Илияна !!!

99

Анонимен

преди 7 години

Съкън Пенке не метай! Ако си в състояние да разбереш колко енергия хабят хората с "будна" съвест ще метнеш и обръча, и суетите и новините. Българина от доста отдавна е оплетен и психично обременен от мании за вина и връзкария. Не ми е ясно кога ще се събуди-май няма да е скоро. За мен лично виновни няма но има огромен мегдан за поуки от типа как да не се пренебрегват психичните разтройства и как да предотвратим суетите да дирижират битието ни. Колкото по-бързичко се събудим толкова по-добре ще..

98

Анонимен

преди 7 години

До 113А защо Ви е срам? Какво точно Ви накара да се почувствате по този начин?И мен ме е срам като чета мнения без логичен анализ от мои сънородници. Все едно слушам Чингиз Хан да дава анализ за Южния Поток от отвъдното. Моля не пишете със загадки за да Ви разберат "бедните духом"!

97

Така е

преди 7 години

До ВарненкаПрава сте. Това е най-смисленото обяснение.

96

Варненка

преди 7 години

Според мен Цвети е искала да се откаже от гимнастиката, но чувства отбора и треньорите като семейство и се е разкъсвала- да се откаже, защото е изтощена, или да не ги предаде и да продължи. Осъзнавала е, че ги предава, като ги оставя преди Рио и чувството за вина е надделяло ... Грешката на Раева е, че е настоявала да продължи.

95

Пенка

преди 7 години

Писах в началото , сега виждам 113 нови коментара , от които 100 са само помия , помия , помия...Ето ви го съчетанието за бронзовия медал в Израел : https://youtube/watch?v=g70H6T1KapcКажете къде точно Любомира не играе добре , като толкова разбирате ? Момичето го изпълни без грешка , както и останалите . Международни съдии я оцениха , смятате , че вашите злобни коментари имат някакво значение ? Аз честно казано , за такъв злобен народ и един обръч не бих хвърлила !

94

българка

преди 7 години

Като чета постовете на 90 % от постовете на писачите тук, се срамувам, че съм българка. Срам ме е, че имам такива сънародници!

93

Анонимен

преди 7 години

приказки на килограми

92

Стати Качамаков

преди 7 години

Само едно мога да кажа - *** простия народ! Няма такова завистливо и долно племе.

91

до 105

преди 7 години

Помниш ли го? Ама точката ти мина ли поне?

90

!

преди 7 години

"Не съдете,за да не бъдете съдени !"

89

Анонимен

преди 7 години

За баща й знаех само че е сред най-доверените приятели и партньор на тенис на Бойко Борисов. Ама щом казва, че е бил и любовник на Сиракова не се учудвам. Още помним скандала с груповия секс с *** в съблекалнията на Левски.

88

Анонимен

преди 7 години

Лъжат... И продължават с лъжите. В понеделник в сайта на БФХГ Цветелина Стоянова е в състава за Холон Вторник заминават без нея. В 14 ч. Цвети вече е в реанимация. Въпрос с повишена трудност: какво е станало в понеделник ???

87

Анонимен

преди 7 години

Нали се сещате, че ако сега обвинявате треньорите и психолозите и се вдига толкова шум, то всеки лабилен човек ще реши, като го уволнят или нагрубят, че може да се пробва да се самоубие,за да накаже обидилите го. Ми не става така. Всеки е отговорен за своето оцеляване. Най-близките му може да го пратят на психолог/психиатър, да се опитат да окажат подкрепа и съчуствие, но ако решиш да посегнеш на живота си, виновен и отговорен си само и единствено ти самия. Да, живота е гаден. Ама за всички е.

86

Анонимен

преди 7 години

95 - не ни е срам. Илияна раева всичкщи знаят че е змия, както и съпруга й, колко злоба се изля от нея през годините, на всичко мога да повярвам.

85

me

преди 7 години

Оф, докога ще ни занимавате с жълти глупости?! Случилото се е трагедия, в която виновни трудно могат да се намерят. Когато човек решава да се опита да се самоубие, това е изключително тежко лично решение, не го прави ей така, щото някой му е казал, че е грозен, или глупав, или не може да играе. Случилото се с Цвети е ужасно, ама престанете да търсите под вола теле. Дори и да не е напуснала, а да са я изгонили, дори да е неправомерно, решението пак си е нейно.