11

Анонимен

преди 7 години

Хората масово пренебрегват опасностите, най-вече защото са слабо информирани. Да сте виждали табела, която обяснява какво е мъртво течение и какво се прави, ако попаднеш в него?

10

Анонимен

преди 7 години

Ясна е работата.Отново Путин е виновен.

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9Особено пък чужденци. Айде българите поне са малко повече в час. Ама чужденец... спасителя му свири, той демонстративно обръща гръб, все едно за него не се отнася.

8

Анонимен

преди 7 години

Тази неделя централния плаж във Варна, има ЧЕРВЕН ФЛАГ и е пълно с народ:Седнахме да пием бира в заведение на плажа... и гледаи панаира. Хора ПОСТОЯННО влизат във водата, малки деца също а родителите им се правят на интересни.Спасителите свирят като луди и бягат дължини по плажа да вадят тарикатите от водата. Онези нали са много умни се карат и правят панаири.През това време на 20 метра други влизат във водата. Пълен зоопарк и цирк.И после искат СЪЧУСТВИЕ КАТО СЕ УДАВЯТ?!

7

Мъртва журналистика

преди 7 години

Абе журналисти, още ли не разбрахте разликата между мъртво вълнение и мъртво течение, или май всички мъртво опиянени.И забележете, надолу в коментарите всички припяват "мъртво вълнение".

6

Анонимен

преди 7 години

До 5Не ми пука за мъртвото вълнение!!!Като има такова да затворят плажовете.Като има червен флаг НИКОЙ да не влиза в морето.Ама *** е бабаит. "Он че ми каже да не влизам"Научете се да носите отговорност за постъпките си, клоуни балкански!Не ми пука за удавилите се!

5

Анонимен

преди 7 години

Русалската неделя си взе своето.

4

до предния анонимен

преди 7 години

А 5-те човека, спасени само вчера от мъртво вълнение и те ли са били пили?

3

Анонимен

преди 7 години

Тези двамата братя са пристигнали в 3 часа през ноща....?!Дали са пили си отговорете сами.И отишли "да се изкъпят в морето".............ЧЕСТИТО!А за руснака е много малко верпятно да не е бил фиркан също.

2

Анонимен

преди 7 години

"обучител"Много интересна дума ама хайде няма да се заяждаме.... Инциденти се случват постоянно и навсякъде по света не само у нас. Жалко за ненавременно отишлите си животи.... Само те си знаят какво им се е случило... всички останали можем само да гадаем но това не значи, че сме прави в догадките си. Морето/Океана/Реката/ Язовира не са шега работа плуването е удоволствие и спорт но трябва човек да се отнася с уважение към водата и това което може да го сполети в нея.

1

????????

преди 7 години

За тримата загинали сигурни ли сте, че са консумирали алкохол, от които 2-*** са починали заедно по едно и също време? Някакви доказателства да имате или само си лаете? Не било нормално мъртво вълнение по това време. То не е нормално и в мирно време да се избиваме по пътищата, все едно сме на война, ама се случва ежедневно! Специалисти големи се извъдихте всички!