6

България

преди 7 години

Та вие на това образование ли му казвате . Дали светът има нужда от такова образование на човечеството? Само колко много енергия и усилия се пропиляват за дезобразование. Хората се профилират , но не се образоват и най-лошото е ,че им се въздейства на подсъзнателно ниво, Образно казано - едно дете до 7 годишна възраст е все още човек с вродените природни инстинкти , то след като прекрачи прага на дезобразователната институция бавно се превръща в разумно животно и така до края на дните си.

5

Анонимен

преди 7 години

те хората в Нормалните страни отдавна си имат лятно училище..

4

Живко Марков.Лил.Фр.

преди 7 години

Дай Иван е прав.Кой учител ще си зареже лятото заради изоставащи деца и незаинтересовани родители Министерството така се бори със слабите ученици изнудвайки учителя да му пише три .Родителя като знае това казва учителя е виновен .А тези две страни не се ли замислят че и учителят е родител има семейство деца на тях кога ще обърне внимание? Освен учител той е и ЧОВЕК.

3

Анонимен

преди 7 години

Този който не е усвоим минимума от учебното съдържание трябва да остава във същия клас. Така и той и неговите родители малко ще се постреснат и ще започнат да му обръщат внимание. След часовете не е възможно. Представете си, че повечето училища учат на 2 смени. Когато са след обяд, часовете свършват около 6.30 часа. Те в този час не могат да възприемат нищо, защото са уморени и превъзбудени. Това няма да помогне.

2

Бай Иван

преди 7 години

Кой луд учител ще оставя деца и лятото вместо да си почива ще се занимава с пишлемета ?

1

88

преди 7 години

Абе,Кастрева още ли е в образованието!?Идеята не лоша-да се помогне на учениците с ъс затруднения,но да не е постоянна група и да не се ограничава броя на часовете.Нещо като частни уроци в държавно училище.Но може да се изкористи,защото чии ученици ще са слаби -главно на по-слабите учители т.е.колкото по-слабо работиш ,толкова повече допълнителни часове ще имат-абсурд!