6

no name

преди 7 години

" С решение на Американския федерален съд Сандфорд остава в ареста британец, опитал се отнеме оръжието на полицай и да."Абе не ги ли четете тия статии преди да ги публикувате? Пълни са с грешки. То гугъл транслейт ясно, ама поне опитайте смислово да подредите изречение....

5

Анонимен

преди 7 години

Защо се вадят на показ някакви смехотворни неща. Ако са искали действително да го убият, да са го направили. Един Кенеди го гръмнаха, че даже още засекретяват документите, че ще лъснат някои неща, които ще размият демократичните ценности в тяхното "общество".

4

цирк

преди 7 години

Направо им повервАх. Тръмп нещо изостава в изборите и реши да вземе пример от Доганя, като си наеме някой дето да се опита да го убие. До къде ли няма да стигнат хората за единия рейтинг?

3

Анонимен

преди 7 години

Енимехмедов 2. Учат се американците, нема що!

2

Анонимен

преди 7 години

Британецът Майкъл Стивън Сандфорд опита да убие Тръмп. Той е обвинен за насилие на контролирана от федералните власти територия. Според съдия Джордж Фоли Майкъл Стивън Сандфорд е потенциална опасност за околните и не бива да му се позволява да лети със самолет.

1

Коце кофата

преди 7 години

Планирал убийство, нападнал полицай, и накрая обвинен за насилие??? Че то даже тук биха му дали по-строга присъда! Май Тръмп яко бърка в здравето на фашистката щатска политическа мафия!