14

Даола

преди 7 години

Моля да ме извините - коментарът ми - 18 - е за статията за равни присъди за убийство на куче и човек.

13

Даола

преди 7 години

Как да накажем работниците в кланиците ?Екстремизмът има разни форми и винаги е нещо лошо и непродуктивно.

12

Нямам думи

преди 7 години

Вижте им служебното облекло, метлата, кофата, с голи ръце събират ***.... Предполагам снимката е от столицата, ужас и безумие дами и господа управляващи

11

Анонимен

преди 7 години

До ИнициативнияИ каква е ползата от твоя обществено полезен труд колега?Каква е ползата,че тези жени от снимкат премитат един тротоар,който не е ремонтиран от поне 40 години?

10

Reh

преди 7 години

1,9 miliona bulgarski grajdani vnasiat vseki mesec osiguritelni vnoski i te sa v momenta 9, 7 miliarda bg leva...pari ima, deistvaite!:-)80% ot centralnata sofiiska administracia rejem na speshna jivotospasivasta operacia - tova e edin ogromen tumor v organizma na bg narod...:-)

9

Наблюдател

преди 7 години

Ха, ха.....! Поредната имитация на икономика! Като се прибави натоварване на данъкоплатците с външни заеми клонящи към 20 милиарда и ЕС субсидирането /което е помощно средство/ с това се изчерпва и целия икономически потенциал на това управление! Разбирасе с уговорката че изобщо може да се говори за икономика в таз ситуация! По-ляво управление не е имало от Жанвиденово време!!

8

Куха лейка

преди 7 години

2644 лв. На месец за един безработен??? А той колко е получил чисто?2300 лв. Се губят??? Или това са заплатите на тези който му търсят работа??? Ами ако ги закриете тези бюра и давате по 1000 лв. На човек ще е много по добре...

7

Хейтър Тролев

преди 7 години

Комунизмът е бъдещето, защото в близките 20 години ще се загубят 30% от работните места и ще има работа за една малка част от населението, която с доходите си ще поддържа обществото.

6

1

преди 7 години

Ами по-добре да ги дават на безработните, вместо да ги дават на вятъра и те - пак безработни и без пари!

5

Dess

преди 7 години

Бюра та по труда не работят коректно качествено много ги мързи Борисов и компания да почнат да мислят правилно и да махне от НС те я дядовци дето им хлопат дъските и да вземе млади хора който знаят и имат идеи и за държавата ни

4

?!

преди 7 години

Има ли нещо нормално в нашата държаа?

3

Анонимен

преди 7 години

Така ще бъде, защото не разбрахте и не искате да проумеете, че поддържането на едно работно място е стотици пъти по-скъпо от плащането на социални помощи. Това в целия свят са го разбрали само в България се повтаря едно и също - да работели безработните. Борбата на пазара на труда е жестоко- за едно работно място се борят 100 човека. Вместо да се радва, че някой е извън пазара на труда и няма да ви конкурира, българина е пpocт.

2

бай иван

преди 7 години

Това не е субсидиране, а източване.

1

Анонимен

преди 7 години

Ако изберете някой различен от Тиквата, Съсела, Гоце и Доган, тази страна ще стане рай за точно 1 година. Ама аз ви познавам добре и знам, че ще си гласувате за герб, бсп, рб и другите стари измамници.