5

знаещ

преди 7 години

Ако ли пък тя ти хвърли як бой заради напиването, тогава ти трябва да бягаш. В противен случай цял живот ще ядеш бой от жена си при всяко напиване:)

4

свинаря

преди 7 години

Ако не избяга след като си се напил,значи жената е нямала друг избор и за това е останала

3

знаещ

преди 7 години

И тъй като не се дава никакъв свестен съвет, аз ще ви го дам. Напийте се здраво на втората среща, за да и вземете акъла. Ако не избяга, значи може да излезе нещо от тази връзка :)

2

Най-разумният съвет

преди 7 години

Последният от дадените съвети е най-разумен - бъдете себе си.Няма смисъл човек да се преструва на такъв, какъвто не е, само за да осъществи новото завоевание и да се опита да го задържи.Истинската същност рано или късно ще се изяви и тогава, ако новото гадже се разочарова, а ти вече си направил(а) планове за бъдещето, твоето разочарование ще е по-голямо и даже ще те боли.По-добре си бъди такъв, какъвто си, та от самото начало да се разбере става ли от вас двойка или не и има ли перспектива.

1

Анонимен

преди 7 години

Много лоша статия. Точки 1, 2 и 3 са едно и също нещо. Като прибавим към това, че не се дават никакви съвети или предложения, можем да сложим знак за равенство с един празен и безсмислен текст.