25

Анонимен

преди 7 години

Второ псе на обама след ердоганката

24

Анонимен

преди 7 години

СПРЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С НАРОИЛИТЕ СЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРХИЧНИ ПАРТИИ- НА ДУМИ ЗАЩИТАВАТ НАЙ БЕДНИТЕ И РАБОТЛИВИ ХОРА, А ВСЪЩНОСТ ЕДИНСТВЕНИТЕ ЗАБОГАТЕЛИ СА ТЕ- А НИЕ С НАЙ НИСКАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА, С НАЙ НИСКАТА ПЕНСИЯ- НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С КРАДЦИТЕ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ- ТЕ СА ОТВРАТИТЕЛНО БРУТАЛНИ И В ДЕЙСТВИЯ И В ДУМИ- СПРЕТЕ СЕ!

23

Анонимен

преди 7 години

Турски шпионин

22

бръм...

преди 7 години

Лютви..., пази Боже , сляпо да прогледа.

21

Hanko Brat

преди 7 години

bravo na Mestan Vsi4ki Balgari da mu iadat h.***..a

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23Не са като българите да се хвалят сами себе си и да са расисти до мозъка на костите.

19

Анонимен

преди 7 години

Аман от турски ***.та!

18

tz92

преди 7 години

А ти Лютви от колко години в политиката. Май, май самозабравилият си ти самия...

17

Слуга на комунистите

преди 7 години

Догане, Догане, въртя ни на малкия си пръст, изгони ни в чужбина да работим на строежите, дано и на теб ти се наложи някой ден да изкараш пари с честен труд и тежка работа. На следващите избори подкрепяме ДОСТ, ти и твоята проруска олигархична партия да се подготви за историческо поражение.

16

PD do 15

преди 7 години

Почти си прав. Турци, като нация не съществува до края на 19 в. Ние ги наричаме турци, по признак, измаилтяни,по религия мюсулмани, говорещи малоазийски диалект известен като "тюркски", а ако са можели и що годе да пишат (арабска графична система), са имали шанса за службичка (келипир) в оттоманската империя. А Доган, не е притежавал ниво на достъп, за да има такъв списък. На Доган този списък му е даден от друг. Този списък е проверка за лоялност към новите Господари.

15

БРАВО МЕСТААА.....

преди 7 години

НА ИЗБОРИТЕ ---САМО ДОСТ!!!!ДОСТ---ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКАТА ОРИЕНТАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ !!!ДОСТ--ГАРАНЦИЯ ЗА АНТИКОМУНИСТИЧЕСКОТО НАЧАЛО НА НАЦИЯТА!!!!

14

PD до 13

преди 7 години

Грешиш! Доган е български кадър, но след 10 попада под контрол на най високо ниво в САЩ като перспективен. А това, че реагира против свалянето на руския самолет, да ти направи впечатление, че се случи след като отсвириха Турската солова акция, дори и в НАТО. И не защото няма желаещи за война. Ами нашите евроатлантици, не се ли оправдаваха като първолаци, когато стана ясно, че поне за известно време войната се отлага. Има политици в стрииминага, и такива които са на женския пазар.

13

Анонимен

преди 7 години

До PDДоган е от КГБ т.е съветско-руски служител.

12

Румбо

преди 7 години

Интересен факт:Най-върлите со.рос.оиди и "евроатлантици" са същевременно и най-големи туркофили!Едва ли е съвпадение....Май работата опира до продажност в чист вид,щото тия същите до един са били и агенти на ДС навремето.То не че няма и други продажници,ама тия надхвърлят всички показатели.Освен това са и първенци по заемането на коренно противоположни позиции за кратко време-бетер ветропоказатели.

11

койчо

преди 7 години

За да привлече последователи ще трябва първо да си смени имиджа, че с тази брадичка предизвиква само отвращение! Трябва да смекчи и злобарския изказ !!! Да оди, както казваше баба ми! За нас, българите, така е по добре!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Лидерът на ДОСТ пожела повече евроатлантизъм в България. Превод: Лидерът на ДОСТ пожела повече османизъм в България.

9

Анонимен

преди 7 години

Местане ти си турчин, не си европеецНе си помирисвал атлантикатогава какъв евроатлантизъм те гони?Хайде поемай към Анадола, там няма да ти липсва майчиния език

8

Тапа

преди 7 години

Местан се прави на жертвичка, но никой не му вярваНе сме забравили безобразията му, как предложи крадеца Пеевски за шеф на ДАНС, как се целуваше със Станишев и как се криеше в турското посолство кат гърмян заек

7

Анонимен

преди 7 години

До едно не разбирамКратко , точно , ясно!

6

PD

преди 7 години

За разлика от Местан, който е подконтролен на турските служби (Ердоганов проект), то Доган е директно под Американски контрол. На пръв поглед разлика няма, защото Турция изразна заради нуждата на Американците от локален верен партньор. Обаче нещата не са толкоз праволинейни. Евроатлантическото лоби, явно е в по слаби позиций, и на Ердоган дните са преброени. И на ДОСТ също. И на нашите съграждани, любители на далаверата им предстои не лек избор. Но те обичат да са на страната на келипира.