11

Анонимен

преди 7 години

Това е добре но ако свърши тока в батерията или се получи пробив и самолета е във въздуха тогава какво ще се случи ?

10

Анонимен

преди 7 години

До специалист - ако сложат 20 , няма ли да е по-добреНе! Защото 14=2х7, а както се знае 7 е специално число.

9

Анонимен

преди 7 години

А пък нашата БАН, разработва нов високотехнологичен чушкопек! Вложени са най-съвременни материали (нанотехнологии и прочие) и е свръх екологичен - за енергиен източник се използуват само натурално нарязани и нацепени дърва (иначе казано: био-дървета)!Продуктът, се очаква да се появи на пазара след около 8 ... 10 години и ще бъде презентиран пред света от бъдещия премиер Б.Борисов (да се свети името Му и дай Му боже още няколко милярда кредит)!Амин !

8

Анонимен

преди 7 години

Сигур ще влачи макарите след себе си като военен телефонист втората световна...

7

някой

преди 7 години

До ЛьохманНа теб някой казвал ли ти е досега, че си голям льохман ?

6

Русофилчо Българанов

преди 7 години

Чудя се какво нещо изключително гадно да напиша. Като се сетя, пак ще се върна !

5

специалист

преди 7 години

14 двигателя ???ако сложат 20 , няма ли да е по-добре

4

Анонимен

преди 7 години

руският електрически самолет е много по-добър и безаналогов от американските *** , за справка може да вземете руските тролеи - най-безаналоговите тролеи в света .Освен това е и по-еко , тъй като е дървен . Вече сериозно - трябва да има алтернатива на изкопаемите горива , към днешното ниво на технологиите за производство на батерии това разбира се не е реално , но какво пречи да се отработват останалите технологии .

3

SS Panzergrenadier

преди 7 години

А в това време руските инженери си пият в лафката и борят проклетите западни пропаднали общества ...

2

Льохман

преди 7 години

А бе лошо в електрическите превозни средства няма, ама все се чудя след като една батерия Жи Си Ем не можеш да си хвърлиш в кофата, какво правим с тия бичмета от колите и самолетите?!?! Или пак бизнесо да върви, кинти да се трупат, а на екологията майната и! *** то така де, печалбата в джоба на няколко ***, а цял свят да им сърба попарата и да плаща въглеродни емисии, тинтири минтири, да гасиш ламбата за деня на Земята и прочее глупости, а почвата обилно наторена с Менделеевата таблица. Кинтииии

1

Анонимен

преди 7 години

Кви електрически самолети бе смешници???Хората една нормална електрическа лека кола не са направили.Един електрически мотор няма а вие за електрически самолети ми говорите.Боже колко мъка има по земята на хората.Клоуни.Пийте си шльокавицата и си трайте да не ви друсне някое 10 по рихтер че сте до там.