81

Страх

преди 8 години

Да питам Германците и Французите:Не ви ли е страх, че в Бюхел, на 100км от Берлин, американците имат ядрени бомби. Русия е защитена, а кой ще пази Берлин да не му пуснат 5-6 ядрени бомби, ако не играе по свирката на Вашингтон?

80

Ядрени бомби

преди 8 години

Защо Германия модернизира американските ядрени бомби и летището в Бюхел?

79

Хитлер

преди 8 години

Хитлер: 1939 - Сталин ми е приятел, само си трупам танкове в Полша е така за удоволствие. Въпросът за нацистка (натовска) агресия срещу Русия не стои.Три месеца по-късно Хитлер забрави какво е говорил

78

Анонимен

преди 8 години

В отговор на учението руснаците преместха 2 искандъра и 4 С400

77

Анонимен

преди 8 години

Алиансът направи учение с 31 000 душиу. И ако това не е круъпно формирование здраве му кажи.

76

Анонимен

преди 8 години

Е то нали навкарахте колониална маса от гз на географията, какъв ви е проблема с Русия. ***'мунизацията на Европа тече с пълна сила. То няма нужда да вкарвате когото и да било то никоя империя не е паднала с бой, а е била изядена от вътрешни врагове. Продължавайте да купувате скъп газ от другаде и вкаевайте още пришълци.

75

чуф

преди 8 години

До Бобиот 25 страни кайш? ами поне 75 % не разбират чужди езици? и кво прайм ся???смех

74

Шоп

преди 8 години

Абе не разбрахте ли че аз съм си шоп, или казано по шопски я съм си шоп и друго ми не требе и знам сичко.

73

Боби

преди 8 години

До Шоп 116Ако рашките искаха да превземат Украйна да са го направили. Сегашните НАТО учения в Полша са 30000 човека 25 стани, 100 самолет и 12 кораба. Последните учения в Крим бяха 80000 човека от 100000 гарнизон и пак 100 самолета и реално всички кораби в Севастопол.Питам се НАТО не научиха ли нещо? Не може да си ГЛОБАЛЕН ПОЛИЦАЙ И ДА ИМАШ ЛОКАЛНО ПРЕИМУЩЕСТВО В СИЛИ И СРЕДСТВА?А ако направиш ЛОКАЛНО ПРЕИМУЩЕСТВО В СИЛИ И СРЕДСТВА ТЕ СА ИДЕАЛНА ЦЕЛ НА ТАКТИЧЕСКИ ЯДРЕНИ БОЕПРИПАСИ.

72

тя

преди 8 години

Прав е! Руска агресия няма , но американска е сигурна!

71

Анонимен

преди 8 години

"НАТО няма за цел да създава военна бариера против широкомащабна руска агресия, тъй като въпросът за такава агресия не стои и никакви разузнавателни данни не потвърждават нейното наличие", поясни генералът на пресконференция."Най-накрая една трезва преценка на ситуацията. Проблемът обаче е, че Вашингтон всячески се опитва да предизвика конфликт с Русия, за да "докаже" необходимостта" от струпване на войски. Нещо като 11 септември- оставяш го да се случи, за да нахлуеш на чужда територия.

70

русский

преди 8 години

Крым всегда был русский-там каждый метр в русской крови!И после этого майдана, чтобы туда ступил американец НИКОГДА!

69

до 103

преди 8 години

Няма нищо общо само с "второ качество българи". Вие към кои се причислявате ?.

68

Odysseus

преди 8 години

108 Виж за това си прав , но не само Украйна но и половин европейска Русия

67

Един българин

преди 8 години

До: номер 91"Приднестровието и Украйна са си били винаги руски. Киевска Рус е името на първата руска държава, със столица Киев."Нещо не ти е много ясна историята май. Да, уважаеми/уважаема, именно името на първата руска държава е Киевска Русь.Но по това време днешна Русия се е казвала Московското Княжество и съответно народът е бил не от руснаци, а от московци!"Пустите клисурцистанали московци,а панагюрцидонски казаци"Знаеш ли го това стихотворение случайно?

66

Анонимен

преди 8 години

московия е продавала рускини и е събирала данака за златната орда Всички руски княжества са я мразели Наричана е Татарска ***

65

Анонимен

преди 8 години

СВОБОДА ЗА КАЗАН И КАБАРДИНО

64

Анонимен

преди 8 години

АЗ КАТО ЕТНИЧЕСКИ ПРАВОСЛАВЕН БЪЛГАРИН,НОРМАЛЕН СЕМЕЕН И ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН МЪЖ ,ПОДКЕРЕПЯМ МОИТЕ РУСКИ ПРАВОСЛАВНИ БРАТЯ,ЗАЩОТО СМЕ ЕДНА ВЯРА ,ЕДИН ЕЗИК И ИМАМЕ ОБЩА ИСТОРИЯ И КУЛТУРА .НИЕ БЪЛГАРИТЕ ПОКРЪСТИХМЕ РУСИЯ И ИМ ДАДОХМЕ НА РУСИТЕ ЧЕТМО И ПИСМО ,СЛЕДОВАТЕЛНО НИЕ ГИ СЪЗДАДОХМЕ КАТО ДЪРЖАВА ,А ТО Е ВСЕ ЕДНО РОДИТЕЛ КОЙТО СЕ Е ГРИЖИЛ ЗА ДЕТЕТО СИ ИЗВЕДНЪЖ ДА СЕ ОТРЕЧЕ ОТ НЕГО.ТЕ ТОВА ЕВРОАТЛАНТИИЦИ С МЕКИ КИТКИ НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ РУСОФИЛИ,ЗАЩОТО СИ ОБИЧАМЕ ОТРОЧЕТО

63

Odysseus

преди 8 години

Приднестровието и Украйна са си били винаги руски---------------------------------91 Що за глупост . Имаш ли понятие от история поне И кое е Русия въобще . Та нея я няма на европейската карта преди 22 октомври 1721Има държава Московия като княжество наследник на разпадналата се Златна орда .

62

Един българин

преди 8 години

На НАТО отдавна им е известно, че Путин е хвърлил око на прибалтийските републики. И гледат на тези мераци повече от сериозно!С тях Русия ще се задави така, както СССР се задави с Афганистан!