5

do 5

преди 7 години

Нали знаеш, че това което казваш е светотатсво в този Форум. Тоьота е най-великата марка и определено нечуплива според няко крату.ни подвизаващи се в този форум. Виж, ако беше плюл по някоя немска марка, тогава щеше да получиш повече плюсове, а не само моя! :D

4

Хех

преди 7 години

"Тойота измисли нов начин да увеличи доходите си, като реши да се включи в "агресивният" маркетинг посредством проучване, събиране и търговия на данни за потребителите си". Аз на тази марка и теглих кръст след като трите ни служебни Яриса прецакаха съединители между 80 000 и 100 000 км. едновременно почти. Все едно че бяха програмирани да го направят. А като пробвах на тест драйв новият RAV4 и особенно като разбрах колко гори... За мен Тойота е минало.

3

Анонимен

преди 7 години

"Ако някой ден Тойота се опита да ми продаде такава кола, моментъално й тегля кръст като марка занапред!"На мене първата ми работа ще е да й прекъсна връзката с интернет. Завинаги.

2

Гестапо

преди 7 години

Toyota измисли нов способ, за да помогне на фейсбук да шпионира хората в собствените им коли. Така ще се осигури 24 часово наблюдение на обекта.

1

Анонимен

преди 7 години

Не ми стига, че ме следят ЦРУ, ФСБ, Google, Цецо Слушалката, жената, ами сега и колата :)