23

Анонимен

преди 7 години

Е НАЙ МНОГО ДА ИМ СПРЕ ХРАНИЛКАТА НА ДУПЕТАТИТЕ В ЕС. ВМЕСТО 27 000 ЕВРО НА МЕСЕЦ ЩЕ ВЗИМАТ ПО 15 000 ЕВРО НА МЕСЕЦ!

22

Истината

преди 7 години

Целия този "референдум" е бутафорен, това и децата го знаят! Никой няма да пусне англичаните доброволно да си тръгнат! Зрелища за народа, тук то!

21

Пешко

преди 7 години

До НиколаТука вече навлизаш в конспирации тип рептили или там каквото беше. Такива теории не се основават на базата на доводи, ами на празни приказка. Обща валута, армия, закони и данъци са налице общо взето във всяка една държава по света, независимо от население и територия, пък няма много разпаднали се държави, а пък поради общото право и данъци няма нито една. Освен това в ЕС се взема предвид и "конституционното право" на отделните държави.

20

Анонимен

преди 7 години

Ако изборите решаваха нещо, то те щяха да бъдат забранени....

19

Никола

преди 7 години

До ПешкоЗащо смяташ, че може да играеш покер(договаряш) с дявола?ЕС е създаден да обслужва елита срещу биомасата! "Биомасата" не може да спечели ако ЕС съществува! Обща валута, армия, закони и данъци означава затриване на всяка една страна от Европа. После идва и терора и робството! Не случайно пускат псевдобежанци!

18

Пешко

преди 7 години

До НиколаКлючовата дума тук е "преговори" - с преговори се постига много и в случая с Вбр това е видно.

17

Никола

преди 7 години

До ПешкоРазбрах те много добре! За българи те ограничаваха само възможността за постъпване на трудовоя пазар, но това вече падна! Сега при преговорите на Кемерън, получиха като отстъпка 4 годишно отлагане на плащане на помощи за безработица спрямо "бежанци"! От тук на сетне обаче, за българи и румънци няма никакво ограничение за работа там! Самите "бежанци" също могат да живеят и работят където и да си поискат във Великобритания, стига да са регистрирани в друга страна от ЕС със статут!

16

Пешко

преди 7 години

До НиколаКато че не ме разбра - дори и сега, когато са в ЕС, британците ограничават миграцията от Румъния и България. Освен това те не са в Шенген и в момента.

15

1977

преди 7 години

Някой наема ли се да обясни,ако България напусне ЕС и НАТО,какво ще последва?

14

биров

преди 7 години

ако ги нямаше ядрените бомбитакова меле щеше да е станало до сега че втората световна щеше да изглежда като детска игра..

13

Никола

преди 7 години

До ПешкоМного лесно, като излезнат! Защо им е да ползват каквото и да е друго освен общия пазар? Всичко извън него за тях е само бреме. Излизайки те ще го получат, защото Германия иска да си пласира стоките и тя е не по-малко зависима. Великобритания не може да бъде накзана. Срив там означава срив и на Германия и другите. ЕС е функция на елитите и стремеж към НОВ СВЕТОВЕН РЕД, без нации. Само биомаса и елити! Елементарно е! Защо ти е да си зависим и някой да те командва?

12

Пешко

преди 7 години

До НиколаE как тогава британците могат да ограничат дори миграцията на българи и румънци, които чак са в ЕС.

11

Никола

преди 7 години

До ПешкоНе съм съгласен! Великобритания по никакъв начин не може да ограничи вътрешната миграция от ЕС, спрямо страни с много по-нисък стандарт! Това се признава от всички, дори и от защитниците на оставането! Освен това регистриран като "БЕЖАНЕЦ" афганистанец в Гърция(малки социални облаги), получавайки статут, може да отиде да работи и живее във Великобритания! Брюксел искаше да наложи 10% данък на финансовите транзакции, независимо, че са с лира ги удря! 60% от законите са общи с ЕС!

10

Наблюдател

преди 7 години

Дали Великобритания ще гласува с " Да" или "Не" е от второстепенно значение. Важното е дали ЕС лидерите ще си направят правилните изводи! Ако не ги направят, ЕС му изтича времето. Просто с излизане на англичаните от ЕС процеса ще е по-бърз.

9

Анонимен

преди 7 години

Не е важен референдумът за излизане,важно е кой брой бюлетините и попълва протоколите!!!Ще окъпят искащите излизане отново,както окъпаха шотландците гласуващи отделяне от Короната!!Нещо от рода на 50,8"за оставане",49,2"за излизане" т.е малко не ви достигна ама това е хавата!!Опитайте следващ път!!Не мислете,че нещата там,не са като тук!!Само сумите са по-страшни!!Резултатът един и същ!!Народът НИКОГА НЕ ПЕЧЕЛИ!!!

8

Пешко

преди 7 години

До НиколаНещо не си наясно с отношенията Вбр-ЕС. Нито решенията за миграцията, нито тези за икономиката на Вбр зависят по някакъв начин от ЕС, да не говорим, че британците си ползват лирата, а не еврото. Вбр от ЕС има само и единствено ползи - няма мита, свободно движение и т.н. А в политически план по-независими от британците май няма.

7

Никола

преди 7 години

До ПешкоПолзите за Великобритания ще са огромни! Първо тя ще получи правото за свободна търговия, каквито имат Грънси или Швейцария! На практика за Англичаните нищо няма да се промени в икономически план, но ще могат да регулират миграцията и ще бъдат независими в политически план. Те са влезнали преди години в икономически съюз, а не в политическа федерализация, целяща унищожението на отделните нации! Банките на острова също ще са по-добре, защото няма да следват безумоията на Брюксел!

6

Пешко

преди 7 години

До НаивенИ как точно се "пречи"? Аз досега покрай британския референдум не съм чул нито едно аргументирано мнение "за" излизане от ЕС. Никой не казва какви ще са ползите, ако Вбр излезе от ЕС.

5

Анонимен

преди 7 години

Хората в Европа забравиха какво е истински глад и недоимък. Време е да си го получат.

4

Анонимен

преди 7 години

Изборите не решават нищо защото след изборите политиците стават независими за 4 години и си пълнят джоба.