61

Анонимен

преди 7 години

Баце нищо не знаел ??? Ама как ще знаеш бе Баце като когато хората работят ти си играеш мачлета или си на тенис ? Ти изобщо знаеш ли какво е това работа ? По цял ден вееш *** насам и натам, ходиш лентички да режеш, тук откриване, там закриване, .... ???? Мислиш ли че това е работата на един премиер ?

60

Пилот

преди 7 години

Щеше да е комично, ако не беше трагично. Някой, договарял флотилия без ТОЙ да знае, друг обещал на учителите 10% увеличение на заплатите, ТОЙ пак не знае и т.н. и т.н. Имам чувството, че преди много, много години филма ( ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА ? ) е правен точно за това правителство.

59

Дочооолу и Гочооооол

преди 7 години

Премиера на БГ мн. прилича на един кмет от сверозападнала БГ. Двамата приличат на Дочолу и Гочолу от известно произведение на Алеко Константионов.

58

Ala_Bala

преди 7 години

Договаряли са се познатите ни американските агенти: Плевнелиев, Митов и Ненчев. Основните антиевропейци в правителството.

57

ognyanz

преди 7 години

До 72: Кой е ангажирал страната вече се разбра: Тези, които първо говореха за флотилия, сетне за постоянна група кораби, а накрая само за учения: Плевньо, Даниел Митов и министъра на отбраната Ненчев. При толкова продажници сред нашите политици трябва добре да си отваряме очите. Иначе, докато се усетим, може и във война да ни вкарат.

56

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

ЧЕ ТО ОТ ПРОДАВАНЕ И ПРИВАТИЗАЦИЯ НИЩО НЕ ОСТАНА НА ТОЗ НАРОД,КАТО ВИДИТЕ ЗОРА ЧЕ ИЗБЯГАТЕ С ПАРИТЕ И НИЕ ПАК ЩЕ СИ ОСТАНЕМ С ГОЛИТЕ ЗАД ИЦИ.ТАКОВА ПРОДАВАНЕ СВЕТА НЕ ПОЗНАВА.45 ГОДИНИ СТРОИХМЕ И СЪБИРАХМЕ ЛЕВ ПО ЛЕВ,СЕГА 45 ГОДИНИ ЩЕ СЕ ПРОДАВА.НАПРАВИ ЕДНА АТОМНА ДА ОСТАНЕШ В ИСТОРИЯТА,ЩЕ СЕ ПОЛИМ НА ТУРЦИТЕ,РУМЪНЦИТЕ ЗА ТОК И ГАЗ,КАКЪВ СРАМ,А УЖ БИЛ УМЕН ГОСПОДИНА.

55

Американ

преди 7 години

Кой, с какво и кога потайно е ангажирал страната, защо не е уволнен , а и съден?

54

Анонимен

преди 7 години

Е чи къв примиер си като са се договорели зад гърба ти.Хората са взели парите и трябва да се направи

53

ognyanz

преди 7 години

До 69: Разсъждаваш наистина по шопски, но в Бай Ганьорския му смисъл. Тези реактори, които сега се чудим къде да продаваме, вече можеха да произвеждат ток, и по-евтин от него щеше да бъде само този от АЕЦ Козлодуй. Но който слугува на чужди интереси накрая сам плаща сметката.

52

Един от Североизтока

преди 7 години

До Един от Северозапада Този любим бодигард на Винету ,съм го кръстил Оцеола с индианският си облик :)))

51

Българин 1

преди 7 години

За мен това не могат да бъдат приказки на Министър Председател !

50

Един от Северозапада

преди 7 години

Баце, даже там , до оградата , май те тресе параноята, и то толкова, че любимия ти бодигард е пак до теб.Вече цяла държава му познава физиономията...И от кого те пази, този път, от Гранична полиция ли? Я се поразходи малко сам, по нашия край, да видиш каква мизерия и безизходица е, как народът само чака да изучи и малкото останали деца, и да се вдигне на някъде, и най-после слез на земята, България продължава и зад Околовръстното на София...От както си на власт, нищо не се е променило, само ПР.

49

Анонимен

преди 7 години

Боко гледай гърците и се учи от тях.Те знаят как да издоят Брюксел и да са любимци на Москва.На грък гръб не давай казваше дядо през втората св война в Солун но нищо не научиха от тези византийци как се защитават лични интереси.

48

Анонимен

преди 7 години

Като чета коментарите се убеждавам, че троловете на са червени...

47

Анонимен

преди 7 години

До 96% от Българитеа русия се победенаИ кога бе душко? Ти изглежда още разчиташ на филмите за Джеймс Бонд!

46

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49Зле е днес, само една цереушка си останал на фронта!

45

96% от Българите

преди 7 години

прочел руския колхозник византиски учебник на Български и се мисли за голяма работа нищо чудно че все се сме в другия лагер а русия се победена

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен51Ти като чуваш Русия , уртикария ли получаваш бе цереушка?

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49 путин какво е син на готвач прислужница

42

Анонимен

преди 7 години

До Един българи38 И как се е озовал Фердо в България, с помоща на Англетата ли? Па сега България независима ли е, след като Брюксел ни наказва като малки деца , а Баце чака началниците му да се разберат?Божеее, боже, колко мъка имало по тези форуми , боже!