8

Бай

преди 7 години

И ако щете вярвайте, погребална агенция имаше интерес да работи с нас в хотела на Крит.

7

Бай

преди 7 години

Пияни като кирки се давят при нас на Крит. Не признават нито забрани, предупреждения, червен флаг, табели и молби на жените и децата си.Ама така е , като пият по 12 часа ОЛ ИНКЛУЗИВ алкохол.Статистиката е черна. Най-много руснаци се давят в Южна Европа.

6

дд

преди 7 години

Това е един от най-опасните плажове по нашето черноморие. Толкова хора се давят нелепо на неохранявани плажове. Може би общините трябва да организират някакви безплатни лекции за основните неща, които се случват в морето. И всеки който има желание да посети по една такава...Израснала съм на морето, плувам много добре и въпреки това знам, че с морето шега не бива..особено, ако се мислиш за голям плувец трябва два пъти повече да внимаваш.

5

no name

преди 7 години

Как може под новина, че човешко същество е загинало пред децата си, да пишете браво и да се радвате??? Що за "хора" сте??? Егати скотовете дето сме станали... Жалко...Сезона едва започна и вече трима души се удавиха. Нелепо. Хора пазете се. Животът е най-ценното, което имаме. Втори дубъл няма. И стига негативизъм и омраза. Изяждат ви отвътре.

4

аз

преди 7 години

Сбъркани хора! Какво като е руснак? Вчера пък се удавиха две момчета - българчета. Както виждате никой не е застрахован!

3

Az

преди 7 години

Черно море не носи името си от това, че водите му са по-тъмни.

2

Анонимен

преди 7 години

При мъртво течение се плува успоредно на брега, а НЕ КЪМ брега. Едва след като излезеш от течението, започваш да плуваш към брега. Даже в краен случай първо можеш просто да се държиш на повърхността, без да плуваш, докато течението те завлича навътре. След няколко метра то че отслабне и можеш да плуваш успоредно ан брега и после към брега. Най-важното е да няма паника, защото иначе инстиктивно ще плуваш към брега, без да се приближаваш към него, доакто не капнеш от умора.

1

Анонимен

преди 7 години

Паниката е много по-опасна от мъртвото вълнение