94

Анонимен

преди 8 години

Виждал съм да прибират сладолед в дамска чанта. Ама не е само храната. Руснаците са решили, че в сауната се пикае върху камъните. Смрад нечовешка. В състояние са да развалят на всеки почивката.

93

Анонимен

преди 8 години

До валентинатук не съм чула я съдия я полицай да е гръмнат щото е гонил бабаитите..полицаите не могат да ги гръмнат, защото се крият из храсталаците по пътищата.

92

Анонимен

преди 8 години

До руски агентНавремето Сталин ги е пpeбил, значи са длъжни да се подчиняват и отстъпват шведската маса на по-силните и по-способните.Едно време може и така да е било, но сегашните руски чикиджийчeта за нищо не стават. По-добре ги напъждайте да си ходят в Крим. Европата не е за тях.

91

Анонимен

преди 8 години

ОНД туристите алчно трупали индустриални количества храна по време на хранениятаНа глада очите са големи! Горките русначета къде са виждали толкова храна на едно място.

90

Анонимен

преди 8 години

ам чи чоплят то не става за ядене

89

Анонимен

преди 8 години

До туристКолежката ми е същата, а е чиста българка. Селяндурщината и лакомията не са запазени само за руснаците. Има ги навсякъде ;)

88

Анонимен

преди 8 години

Егати страхливите викинги! Срам, позор и резил!

87

Анонимен

преди 8 години

До турист: май не си виждал българи на ол инклузив да речем в Турция.... Следователно си някакъв недорасъл хейтър и че българите също са "ПЪЛНИ ***" Така ли да разбирам?

86

Дъро

преди 8 години

Немската"туристка" да се маха от БГ....Немците са на едно от водещите места по наглост и простотия....Излизат - можете ли да си представите в 3ч. сутринта да си запазват шезлонги,хвърляйки си хавлиите в/у тях!!!

85

смех

преди 8 години

Спорно е кой се тъпче повече. Повечето германци са като бурета, за което си има поговорка "тая шия не е от туршия", ама нали германците са от наш'те.... Все са неплатежоспособни за да са дошли тук, особено западните туристи.

84

nina

преди 8 години

#102Абсолютно имат право да завеждат дела и си търсят правата,след като държавата е оставила *** като Очите и другите му колеги да си разиграват коня безнаказано.

83

Анонимен

преди 8 години

Подкрепям напълно германката,относно руснаците в ол инклузивните хотели! Най-опасни са тези от републиките,като невидяли храна са.Още от сутринта започва цирка - тъпчат корнфлекса по джобовете си,дърпат чинии от другите туристи.Бяха взели сладоледа от ръцете на детето ми.Повече не повторих почивката си в този хотел.Не стига,че цената е безумна,но те връщат в някакво първобитно общество,кадето трябва да се блъскаш и биеш за храната си.

82

Анонимен

преди 8 години

Ако бяха убити при стрелбата нямаше да има искове към България. Жалко че са ги пропуснали. Ние данъкоплатците от България ли да им плащаме тези обезщетения ?

81

валентина

преди 8 години

национализация на морската ивица,хотели,плажове,таксита,национализация на всички големи заводи и предприятия,и не,не е комунизъм нещо,което ще ни донесе спокойствие и сигурност!пък тогава да видим за какви парко нарко места ще ми се трепят.шепа *** в тая държава ще ми се правят на сицилиански мафиоти,ама не сме в италия..там ,ако не ги бяха подпукали цяла италия да е мафия,имаше жертви-но бяха хора изпълнили дълга си.тук не съм чула я съдия я полицай да е гръмнат щото е гонил бабаитите..

80

Анонимен

преди 8 години

До 99И българите го правят... Като цяло май ни е черта на славяните

79

Анонимен

преди 8 години

Беър Грилс vs Митьо ди Айс и Данчо дъ Скрюдрайвър :)

78

До 80

преди 8 години

Това за хавлиите, по шезлонгите е напълно вярно, но не стават всички, а натоварват един човек да ги разхвърля. После се появяват чак след обяда,а до тогава никой не може да ги ползва. В Мармарис миналото лято ги "излекувах" набързо като ненадее порив на вятъра им отвя хавлиите в морето.Общо взето са неприятни туристи.

77

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 92Напротив, плаща! Ама не държавата, а застрахователите или хотелите. После излиза през г***за на работниците... И това винаги е било така. Бедните туристи всяко лято търсят причина, за да им излезе почивката тук безплатна. Ама така е, като идват само прошляци тук, богатите ходят на Запад - Ривиера, Далмация, Иберийския полуостров...

76

СУПЕР

преди 8 години

Браво - голяма реклама! Сега ще скочи туризма с 300%!Най-важното е, че Очите е спасен и може да спретва още подобни екшъни!!!

75

Анонимен

преди 8 години

Нека да го направят. Нека! По-мутренска държава от БЪлгария е може би Бразилия. Съвсем на нищо не прилича държавата ни!