13

maikul backs

преди 7 години

До Алексpriqte li li bqhte s mom4etata zashtoto tupata media samo laji raskazva aide tva ne e laja no do kolkoto vidam v komntara ti ne e tochno taka kakto pishat

12

Алекс

преди 8 години

Защо всички медии отразяват 2-мата младежи като братя ? Въобще не са братя, дори не са роднини. Познавах и 2-мата много добре... Доста добри момчета си отидоха от този свят, надявам се да са на по-добро място ! Бог да ги прости !

11

воайор

преди 8 години

Днес е пълнолуние,но не е Супер Луна,което е добре,тъй като морските и океански движения се влияят от Луната.Към средата на седмицата Луната ще се доближи почти до максимално възможното отстояние от Земята;повишено внимание се изисква навсякъде

10

Жоро с моторо

преди 8 години

Какво става? Двама братя се давят на морето, две момчета в Янтра... Бог да ги прости! Пазете се, с вода не можеш да се бориш!

9

Анонимен

преди 8 години

Голяма трагедия!Боже, Боже!Мир на душите им!

8

no name

преди 8 години

Ужасна трагедия! Не мога да си представя какво преживява семейството им в момента. И двете деца накуп да си отидат по този нелеп начин....Бог да ги прости.Хора, внимавайте! И като пътувате към морето и обратно и като стигнете там. Миг невнимание и последствията са катастрофални. Много народ се затри нелепо....

7

Анонимен

преди 8 години

При мъртво вълнение се плува по течението, т.е. навътре и когато течение се забави се завива наляво или надясно, успоредно на брега за да се излезе от течението. След като се измъкнем от капана започваме да плуваме право към брега.

6

more

преди 8 години

Аз съм израстнал на морето и при мъртвак не си позволявам да влизам. Не уважаваш ли морето си заминал. Спазвайте флаговете на спасителите за това са там !

5

Анонимен

преди 8 години

Да ти отидат и двете деца заедно това означава да се свърши живота на семейството. Ужас! Да пази Бог.

4

Анонимен

преди 8 години

Бог да ги прости!

3

с добри обноски

преди 8 години

Написаното в статията е точно така.Попадал съм лично в такова вълнение, и знам за какво иде реч.Трябва да си добър плувец, и най важното да не се стресира човек, да не се панира.Плуваш към брега, а той все не идва, отпуснеш ли се, виждаш как се отдалечаваш от него, много, много неприятно е, не го пожелавам на никой.И пак, ако някой попадне в нещо подобно, без паника !

2

Анонимен

преди 8 години

Ужас!

1

Анонимен

преди 8 години

последния абзац е самата истина, не се борете с морето!