64

БАТЮ

преди 7 години

Ето част от казаното от бабата на Цветелина / дано Бог и даде сили да се възстанови напълно и да изчисти "бръмбарите" от хубавата си главичка .... / , че много хора я обичат и страдат безкрайно за нея !!!!!! "Много ми е трудно да говоря, но ще го сторя пред вас само и единствено, за да се спрат лъжите, нападките и обидите по адрес на отбора и треньорите. Истината е, че не може да се вини Илиана Раева или някой друг. Всички се грижеха изключително много за Цвети. Тя ост

63

Анонимен

преди 7 години

Ей,голяма сила е простотията българска и няма умора и спиране !!! Чак ме е срам,че съм българин заради злобните компликсари,леещи из разни форуми гнусотии за Илияна,треньорката и онова хубаво момиче Любомира Казанова !!!...За това българската карма е, да сме най-големите нещастници на планетата !!!

62

случаен полет

преди 7 години

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗЛАТНИ МОМИЧЕТА!!!!!!!!!!!!!!! ПОКЛОН!!!!!!ПОКЛОН и ПРЕД ТЕБ Цвети!!!! Възстановявай се !!!! Защото от тук нататък те очакват САМО ЩАСТЛИВИ ПОЛЕТИ!!!!А на КОМПЛЕКСАРИТЕ ЩЕ кажа едно: ДАНО СЕ ОТРОВИТЕ В СОБСТВЕНАТА СИ ЖЛЪЧ и ЗЛОБА!!!!

61

realist

преди 7 години

Браво за Цвети ,само попитайте на кого е дъщеря,заместилата Цвети,защото в България всичко е шуробаджанащина ...нека се задавят хората взели пари да заместят Цвети,и догодина да гледат художествена гимнастика от ...инвалидна количка...защото 150 години в България всеки е човек на някой и нещата стават с връзки ,а който може -ИЗМИСЛЯ КОМПЮТРИ,ДВИГАТЕЛИ КИСЕЛИ МЛЕКА ЗА...останалите държави в света

60

Анонимен

преди 7 години

Не ние прокълната страната. Народът го съсипва огромния му негативизъм към всичко и огромната злоба и завист, която при всеки случай се опитва да изсипе върху някой успял. Огромен брой комплексирани хора, без амбиции и без способности да се оправят в живота.

59

Анонимен

преди 7 години

Дано Цвети се оправи, за да може да емигрира и дай боже никога да не стъпи повече в тази прокълната страна.

58

Реалист

преди 7 години

КАЗАНОВА ли ще и поднесе медала ?!

57

една

преди 7 години

Момичетата са наистина-борци!!!Защо да се връщат и да правят циркове пред Пирогов-за кеф на журналята-хиени ли?Те да ме са медици!Браво на тях-пак натриха носовете на рускините и доказаха ,че са професионалисти!

56

123456

преди 7 години

До МишкиКой си ти, че на теб някой да излиза да ти обяснява каква е причината? Интриганти злобни! И да излезе някой да ти каже, ако не чуеш това, което искаш, винаги ще твърдиш, че някой не им дава да говорят! Верно си мишка!

55

!?

преди 7 години

Абе, психоложката на отбора, ПРОФЕСОР Татяна Янчева, дали би си подала оставката, ако целият отбор вземе, че се самоубие наведнъж или все ще намери какво да ломоти по медиите, за да замазва... "положението"!?

54

Анонимен

преди 7 години

Абе доста настойчиво ни внушават, че става въпрос за самоубийство.Обаче никак не е сигурна тази работа.Досега никой не е оживял , ако падне от 6-ия етаж.Има нещо друго

53

Анонимен

преди 7 години

Що ще го дразнят и натъжават момичето сега? Носели му медал, откачат вече да стават оригинални. Бабата Раева го е измислила сигурно.

52

българин

преди 7 години

До Анонимен 72Абе глу,пак, ти и още няколко да не би да сте цяла България ? Как не ви омръзна вече от тия простотии и от тая ваша злоба ли е, завист ли е, не знам !

51

Анонимен

преди 7 години

Извън цялата тази трагедия, от кога Израел е в Европа?

50

Анонимен

преди 7 години

Има една клетка или милиони клетки в мозъка на всички живи същества-и в един момент тя ,те побеждават 2-3-4 милиарда клетки-това е проблем на научните хора ,за да го разберат-ако не е блъсната, значи проблема е в едноклетъчната /многокл/клетка , която е оцеляля преди 5 млр години-прирооооооооооооооооооооооодата -едноклетъчната/мнкл/ клетка -а де-как е станала ммилирдо клетъчна-а де-това е например -"моето куче никога не е -ама сега какво му стана нападало хора"

49

Анонимен

преди 7 години

Трябва разследващи журналисти да се хванат да извадят истината наяве. Следствието нищо няма да направи, то е със силните на деня. Трябва да се види каква е тази история с приятеля. Вярно ли е, че я отбягвал през последния месец. Каква е причината. Защо напусна веднага Левски след инцидента. Вероятно това е причината за депресията на Цвети. И да не се забравя, че настойниците й са продукт на съветската школа по спортна психология и кадруването с манипулации из дълбоко не им е чуждо.

48

Анонимен

преди 7 години

Истината е една и само Цвети я знае, всичко останало са догатки и предположения. Затова спрете да се ровите в душата на момичето. Пожелавам й от сърце да се възстанови и никога да не чете статиите за инцидента.

47

Анонимен

преди 7 години

добре че останаха. Утре сигурно ще отидат и до Божи гроб. Ще се молят, ще донесат светена вода. Дано стане чудо.

46

!?

преди 7 години

от Бургас новини няма ли , или 2 дини не можете на носите ..... до оня ден 24ч само за парко-пререканията писахте , и от тогава 24ч само за това момиче ...

45

Сандо

преди 7 години

цялата история смърди яко