15

Анонимен

преди 7 години

22, типичния израз на човек без аргументи. Като нямаш акъл да измислиш агрумент, казваш "хапченцата". Вземи прочети някоя книжка, белким си вдигнеш IQ-то, че да можеш да измислиш някой довод и да водиш конструктивен и аргументиран диалог. ТОва не еобида, а приятелска препоръка. Като ти гледам израза и бедния речник, сигурно си няма шести клас. Хем така ще си вдигнеш квалификацията и току виж са почнали да плащат повече от 500 лв.

14

Анонимен

преди 7 години

18, ако за теб да мразиш всеки и всичко е "намерена" душа, аз те съжалявам.

13

Анонимен

преди 7 години

До Италиянецаи тая къде е тръгнала да се вози с влак с цигулка за 1 млн.?

12

Анонимен

преди 7 години

сигурно е бил някой мюнхенски швед:)

11

до 15

преди 7 години

Съжалявам такива изгубени души като теб.

10

Италиянеца

преди 7 години

Абе пак някой не е разбрал аз четох в италиански саит че цигулката била на Антонио Страдивари (Страдивариус) за 1 000 000. И как я е върнал, като полицията я е намерила в апартамента му? Пълни глупости пишете журналистите в любимия ни сайт на много емигранти.

9

Анонимен

преди 7 години

13, това ли ти е водещо в живота - някого да го боли? Да ти имам ценностите. Аз пък ти пожелавам да се отърсиш от емоционалния багаж, който носиш? Даже ще те излъжа, че ме е заболяло, та за момент и ти да се порадваш по своя си извратен начин.Ооооох, така ме заболя, че ще си лея куршум. Умирааам, спасете меееее! Дано си изпитал поне малко удоволствие в живота си и си доволен сега.

8

Анонимен

преди 7 години

Кадри на охранителна камера показали как мъжът взема цигулката, която жена музикант е оставила във влака.....Значи музикантката оставила цигулката във влака човека я прибира защото ако той не я е взел някой друг щеше да я прибере. По интересното в случаят е какво прави тази камера във влака? Какво ли е гледала и охранявала??? Тези триполовите сигурно и в кенефите имат камери!!!

7

do 11

преди 7 години

Не аз мразя хора заради събития преди 2 до 7 века. Аз работя сега и просперирам сега. Освен това аз не съм етнически българин, за да съм бил когато и да било под робство. Така че "аргументите" ти издишат. Айде със здраве и с пожелания за по-малко деструктивни емоции и повече работа за материално и духовно развитие! Имаш нужда от всичко изброено.

6

Анонимен

преди 7 години

9, аз си го гледам много добре, мерси за загриженоста все пак.

5

до 5

преди 7 години

Няма нужда от злоба, робството свърши преди 138 г. и никой от днешните турци не ви е виновен. Гледайте напред и работете за просперитета си, вместо да живеете в 19 в.

4

цъфнаха липите

преди 7 години

Значи, върнал една за 100 000 а полицията открила в дома му още една за 120 000. Ясно .

3

Анонимен

преди 7 години

Този е от новите немци, носител на нов тип култура!

2

Анонимен

преди 7 години

хем я върнал, хем полицята я е открила в домът му ????? явно е арабела и се чудят как да му свалят обвиненията :)

1

Анонимен

преди 7 години

Сега собственичката да му купи цигулка за 1000$ и да го запише на курс по цигулка.Аз така бих направил.Тоя крадец е велик!!!По морален е от нашите политици