37

Анонимен

преди 7 години

Стига ги плашете. Какъв еднопосочен билет? Щом и Турция поканиха, значи нямат много скруполи ЕС.

36

Анонимен

преди 7 години

Скоро Англия няма да има, те се тревожат за икономиката. Лондон (столицата им) падна. Кмета им не е умерен мюсюлманин, а радикал. Човек, който си позволи да заплаши дори САЩ с масова инвазия от ислямските страни, ако вземат пък че изберат Тръмп.

35

bb

преди 7 години

ako angliq izleze,vednaga franciq I tq ,ostava germaniq,kakvo stava, pitam vi????

34

Анонимен

преди 7 години

Какво е в същност това "Британска икономика"? Някой да обясни.

33

Анонимен

преди 7 години

Мале голям цирк-Ще изляза,няма да изляза на сцената,Европо обичам те,мразяте те,че още и малки циркчета ще им направят на движещите се артисти да се установят и да си платят дълга пък после кат искат пътьом към другото село за представления да си късат листата на маргаритките-Отивам,няма да отида,ше трябва да отида,не отивам,ходими се,не ми се ходи нататък.

32

Анонимен

преди 7 години

Не нали ще излезе или ще остане Великобритания в ЕС а самия референдум трябва да накара в Брюксел да се замислят за съдбата на ЕС.

31

Анонимен

преди 7 години

Типичния британски лицемер. Спомнете си какво говореше преди и по време на преговорите с ЕС за остъпките, които искаше. Едва ли не той подкрепяше излизането от ЕС. Във Англия говоренето против ЕС е национален спорт. Да не говоря за расизма срещу Източна Европа. Но сега когато дойде момента да се каже "вътре или вън" този лицемер знае, че Англия ще изгуби много повече, отколкото ЕС. Много бих се радвал ако напуснат наистина. Жалко, че в Европа няма референдум да се изгони ли Великобритания или не

30

до 40

преди 7 години

Ами да нали Англия и целия съюз опростиха дълговете на Гърция. И аз да бях в Гърция нямаше да ме интересува защото ЕЮ няма да допусне това да се случи. УК от друга страна е петата най голяма иконимика в света, за какво им е съюз, да не би щатите да са в съюза, или Китай, или Канада, Швейцария, Австралия, пък в последните три стандарта е много по добър от УК.

29

Анонимен

преди 7 години

Да излизат,ей трябва да занимават 500 млн европейци с тези англоиди.Да излизат и да си поемат последствията.Цяла Европа трябва да мислим дали лондон ще е член или не.Аз живея в Гърция и ич не ме вълнуват тези пияни агресивни гарги дали ще са в съюза.

28

кон на еф 3

преди 7 години

Ройтерс обяви промяна в нагласите на избирателите днес и един процент в повече за оставане в ЕС. Промяната не била заради ужасния инцидент, а заради икономическата обосновка на оставачите. Като как е станало това при спряна кампания за 3 дни, не се дава обяснение.

27

странно

преди 7 години

До 35защо ли ми се струва , че англетата мноого се зарадваха на тазгодишното посещение на едни жълтури и говореха само за инвестиции и т.н .пак пвотарям, че при излизане от европейският пазар не виждам за кого биха произвеждали новите мощности...а дори и настоящите производители биха били притиснати след като им наложат мита от ЕС .и как ще коментираш заявката за участие на наглетата в азиатската банка на китай което е за инфраструктурно обекти ? като отказ от чуждестранни инвеститори ли !!!

26

явно

преди 7 години

До 33смяташ английската икономика за самозадоволяваща се ...т.е която не внася продукти !!! ако заплатата ти е в слаба валута а повечето стоки са ти внос нали се сещаш , че ще можеш по-малко да потребяваш защото вноса ще има по-висока цена ? англия има месечн търговски дефицит от по 6-7 млрд...ако това ти говори нещо. а избирателя слабо го интересува макроикономиката

25

Ингилизите казват

преди 7 години

Ще излезем ако не ни хареса, пак ще се върнем. И без проблем, ще ни приемат обратно

24

Анонимен

преди 7 години

Chifurski igri

23

ами то

преди 7 години

До 30първо говорим за англия а не за австралия.ясно е , че инфраструктурни обекти ако са държавна собственост няма как да се продадат. за земя не съм сигурен , че китайците им трябват земи точно в англия . едва ли има забрана за продажба на частни предприятия. пак не си отговорил какво ще спечели избирателя от излизането...или отговора не ти е изгоден

22

в закона

преди 7 години

До 27не е прецизирано дали купуваш къща в лондон или фабрика....отнася конкретизира се само размера на инвестицията.а подобни закони има във всяка развита страна и не вярвам англетата да го отменят...странно ще е да не желаят чужди инвестиции

21

базово

преди 7 години

До 25правило при референдума....превес при гласоподавателите имат работниците като 10% само са работодатели . при налагане на притекционистична политика работодателя няма как да изнесе производството защото накрая чрез митата и данъците ще му изземат разликата.какво би спечелил работника от ниската покупателна сила на валутата си не разбрах. никога не можеш да направиш английското заплащане конкурентно на китайското

20

Аз

преди 7 години

Англия е единствената държава която и връщат вноските който внася, издейства ни и още при влизането и в европейския. Сега какво искат с това реване за оставането им! не само да им връщат вноската, но и да им и дават сигорно!!!

19

пенсионер

преди 7 години

до 15 хареса ми анализа ви. англичаните 15 години драпаха до 70 -та да влезнат в ЕС те просто не ги искаха а сега с тези пакита не виждам кой ще им бере ягодите освен ние. Внука беше студент в англия и му преподаваха грък , китаец по математика защо да плащам 9500 паунда такса когато и у нас има завършили на запад ....

18

Анонимен

преди 7 години

Хахаааа, направо са ми смешни!!!! Държава която 80% се издържа о т туризим, с луди входни такси за музеи и какво ли не, кой ще чака виза за и после 30 паунда да влезе в музей. А ние ще се ходим на нашето море и пияните *** няма да ги гледам повече как тормозят и рушат.