59

ВЕРНО БЕЕЕ

преди 7 години

*** КАК НЕ СЕТИХ - ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ПУТИН Е ВИНОВЕН, ТЯ ГИМНАСТИКАТА ОТ РУСИЯ ИДВА НАЛИ :)):)А ТЕНИСА ДЕТО Е ОТ ЗАПАД Е ЕДИН ЛЕЖЕРЕРН ЩАДЯЩ.... САМО ВИЖТЕ СЕРИНА ВИЛЯМС:):):)ТАЯ КАК БЕТИ СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯ

58

666

преди 7 години

До Секта?! ама тя е спортист по креватна гимнастика. Естествено, че може да го каже.

57

666

преди 7 години

По-друго си е да скочиш от дивана на екрана, без да можеш да четеш - по директива - за 3 дни на екрана. Бетина, живи сме все още хората, които помним и знаем как стана говорителка в единствената навремето телевизия. Затвори си грозната уста. Стой си на топлото местенце, което си заслужила само с обслужване на подходящите господа и не обиждай момичетата, които се трудят така, както ти никога не си се трудила.

56

Суека

преди 7 години

Права е комсомолката когато има проблем с наш спортист или обикновен човек не трябва да слагаме общи епитети и да слизаме на това ниско Бай Ганьовско ниво на обиди , епитети и интернет злоба !

55

Ами другите?

преди 7 години

Ами какво да кажем за състезателите по математика и програмиране. Решават задачи по 12-14 часа на ден. Всекидневно. Замисляли ли сте се някога за това? Какъв зверски труд е това, колко жертви и лишения изисква. При това не физически труд, а умствен.И въпреки това досега не си спомням някой в медиите да е казал, че учениците ни са държани в концлагер. Има само хвалебствия колко са умни децата ни.И да - състезателите по математика и информатика и те се пенсионат на 21-22г.

54

Да сложим край

преди 7 години

Предлагам да закрием художествената гимнастика и волейбола в България и да сложим край на спорта въобще. Да се спортува професионално е отвратително, води само до контузии и емоциална нестабилност. Води до самоубийства. Закривайте! Нека по цял ден да си пафкаме зелено, да се наливаме с биричка и да смъчкаме бело. Тогава няма да имаме ядове и ще си живеем перфектно.

53

Секта?!

преди 7 години

Не мога да си представа, че бивш спортист може да изръси подобна глупост.По същата логика всички хора, които се занимават с нещо не много разпространено, са секта. Ами съвсем нормално е хора със сходни интереси и с общи цели са прекарвам повечето време заедно.Например и планинарите в България сме секта - има 200-300 запалени тук и общо-взето всички се познаваме и постоянно се засичаме из чукарите.

52

Анонимен

преди 7 години

"Жотева, а защо през РЕЖИМА На НешкаРобева, който беше убийствен, нямаше нитоедно момиче през годините посегнало наживота си, а само слава и златни медали "------------------------------------------------------------------------------------Много неща е имало, но никой не пишеше, това че не сте чели, не означава че не е имало инциденти. А защо се е мълчало?! Именно затова - за да бъде художествената гимнастика в България единствено слава и златни медали! И държавните лидери да се кичат с тяхната слава.И сега много неща се премълчават, но представете си в онези години на цензура!

51

Анонимен

преди 7 години

Само българските футболисти могат да пият цяла нощ и после да играят,но пък гледат световното в кръчмата.

50

Анонимен

преди 7 години

Няма да коментирам Чампоева-Жотева само тя не се беше изказвала.Но вие да не би да си мислите,че световен шампион се става без зверски труд и изстискване на силите да край.Да не ли да си мислите,че рускините,които са абсолютен фаворит не ги скапват от тренировки.Ще кажете Путин е виновен.Ама не са само те.Всички момичета от цял свят тренират зверски за да покажат в тия няколко минути съвършенство.Професионалният спорт носи медали и слава,но и травми за цял живот.

49

Стига,бе!

преди 7 години

До Анонимен Секта е глупостта у нас-най- голямата секта!

48

Да ясъди федерацията

преди 7 години

Всеки има личен символ, за това защо преходът ни не успя. За мен това е Бетина .......,сменям си мъжа, като се смени системата.Галено номенклатурно чедо, зарязало съпруга си посланик.После работа в телевизия , където не можеше да постави едно правилно смислово ударение,пръхтейки като кон.В друга държава никой няма да търпи тази посредственост.ПОСЛЕ Брюксел, СЕМ.....Докога такива ще избутват къдърните и мислещите, това нещо няма грам собствена мисъл-клише до клише, повтаряни като ***.Позор!

47

Кирил

преди 7 години

Бети, още те помним с онова шумно поемане на въздуха по време на говорителствуването ти в телевизията. Така и не можа да го преодолееш. Явно волейбола понеже не е секта не е можел да те научи. За твоя информация има спортове дето действително се пенсионират рано спортистите. Не мисля, ч е ще разбереш защо. Ти явно би играла волейбол и с памперса понеже не е секта. А как изглеждат гимнастичките след спирането на активната дейност виж при Слави. Предпочитам такава инвалидка пред тебе.

46

Дедо Йоцо

преди 7 години

без спорт цялата държава ще стане гей прайд

45

do 56

преди 7 години

Спортът е единственото в днешния свят, което може да калява и да направи младите хора истински бойци! А твоите думи показват единствено, че си без воля да се занимаваш с физически упражнения!

44

Анонимен

преди 7 години

Спортът е глупост, поле за изява на тези без особени качества.

43

Анонимен

преди 7 години

Колко жлъчни коментари. Прези да коментирате коя е Бетина Жотева, прочетете по съществото изказването и коментирайте ПО СЪЩЕСТВО. Какво невярно има във факта, че този спорт те изпива бързо, а публиката помна само успехите ти? или в изказването на М. Гроздева, че са нарушени всички етични правила? хайде де - отговорете ми ПО СЪЩЕСТВО!

42

Анонимен

преди 7 години

Бетина Жотева-*** от фондация Америка против България

41

Анонимен

преди 7 години

след 35 години Т.Живков падна от власт. Дърги *** като М.Гигова , Н Робева немат намерение да пускат кокала и нема кой да ги изгони. А от Илиана Раева, може би Наско Сираков е по неприятен!

40

мнение

преди 7 години

От такива като Бетина, които стават за всичко... акъл не искам. Яхнала една "ракета носител":) премина през телевизионна говорителка, журналистиката, после външно министерство и сега я виждаме в СЕМ да се изказва за спорта. За нея успех е равнозначно на яхане на ракети носители... що се обажда изобщо? Да я видят, че още иска да се пласира ли?