36

Анонимен

преди 7 години

Айде да видим колко дариха за Митьо и колко ще дарят за това дете. Колко лекари ще пропътуват през цяла България за да го спасят и върнат към нормален живот...

35

Shark

преди 7 години

До 23. Явно се лъже нарочно, защото принципно кръводаряването е слабо и сега искат да провокират у хората съжаление и да съберат кръв. Кръв давам само ако близките на нуждаещия се лично ме помолят и знам за кого иде реч. Такива арта-хурта, ай молА висе. Да даде Москов и министрите

34

Shark

преди 7 години

За Митьо престъпника не апелирахте обществото да дава кръв, как се намериха 100 банки, а сега не може да се намерят.

33

777

преди 7 години

Пожелавам на момичето да оздравее! Но в момента вместо кръв да се дарява за хора, които наистина имат заболяване и чакат за кръв с месеци, се търсят дарители за някой който е решил, че нещо му е криво и се е метнал от блока, без да мисли какво следва за него, близките му , обществото, и за някой който е тръгнал с пистолети да сее наркотици и проституция!

32

ю-ту

преди 7 години

Кръв ще дам само като почне войната с Турция. Раева да да-дее и мутресата. Превърнали са момичетат в зомбита. Раева ти си мутра.

31

Анонимен

преди 7 години

Няма кръв, всичката я ползвали за митьо дзъркела, ценен ресурс на партията с приоритет за спасяване.

30

Анонимен

преди 7 години

Интересно ми е на база на какво продължават да говорят за опит за самоубийство - млада, хубава, известна - не виждам момичето да е имало действителен проблем.Каква е вероятността да е паднала без да иска, опитвайки се да си направи някое шантаво селфи как прави опасна гимнастика на терасата - сред младите тая кр***ста е често срещана, че и фаталните инциденти покрай нея също.

29

Иван

преди 7 години

Бих дал цялата си кръв за това нежно създание...целият живот те първа е пред нея!

28

Osteoste

преди 7 години

Sportnia ministar i sportnoto ministerstvo, federaciata po gymnastika, olimpiiskia komitet, levski, slavia, cska, botev, lokomotiv, cherno more, beroe, carska bistrica, arena, dupnica, krasno selo, bankia, shipka, carevo, sokola, orela, lavovete, rakovski, pazarjik - sigurno sa parvi v kravodariavaneto?! Pa moje i ot Izrael nekoi ot 50 chlennata grupa na sastezatelkite da iska da dari i prati s polet ottam topla sveja?

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 24"Москов, защо няма кръв?"- Комунистите я изпиха.

26

???

преди 7 години

100 банки кръв и лекари от цялата страна за убиеца и търговец на смърт - Митюю Легените VERSUSДарете кръв за Цвети , национален състезател , жертвал години на упорити тренировки за да слави родината.Да си е... обществото , няма такава държава ...

25

Лала

преди 7 години

Никъде не прочетох дарете кръв за Митьо очите. За нея защо няма,......?

24

ами да

преди 7 години

Как няма да има липса на кръв . За Митьо очите отидоха 100 банки

23

Анонимен

преди 7 години

Оф, Аз ли нещо не съм в ред, или цялата ни ши.ба.на държава се движи и крепи на написаното във фейсбук?

22

валентина

преди 7 години

до 27в италия имат светец с името Падре Пио,та този светец е бил много много богат,как и от къде не се знае,но един ден той така се променил,че всичките си пари ги раздал за добри неща и дела..а ДАНО с очичките така стане-да му се е явил някой да му налее малко акъл в главата ..а дано ама надали!а това дете Цвети дай Боже се оправи!

21

Анонимен

преди 7 години

Дано,Дано това момиче се оправи,и продължи живота си,и дано се намери някой истински мъж за нея..иначе ми идва сценарий за филм последните дни-очите в болница,цвети и тя,и в един момент си сменят душите за един ден..какво ли би станало ?най малко парите на очите ще идат за спорт и благотворителност..

20

борис

преди 7 години

Много интересно ще стане, ако някой разчупи табутата около художествена гимнастика и вземе та напише истинската, реалната история на този спорт в България.Тогава ще разберем, колко дечица са били съсипани още на 8 - 10 години, колко момичета са били изстискани като лимон и изхвърлени брутално, колко хиляди съдби на красиви и талантливи момичета са били унищожени преди да навършат 20 г.Достатъчно е да видите злокобните физиономии на двете ч у м и, управлявали този спорт през последните 50 г.

19

ххх

преди 7 години

Процедурата с даряването е супер тромава и глупава...първо ходиш в кръвния център и от там взимаш БЕЛЕЖКА!!! която трябва да разнасяш през целия град, абсолютно безумие!

18

Анонимен

преди 7 години

Москов, защо няма кръв?

17

Анонимен

преди 7 години

Как нямате срам да пишете ,че детето се нуждае от кръв.Кой *** написа това .Официално Цвети не се нуждае от кръв това го заявиха по телевизията от Израел.