27

Sib

преди 7 години

Кукло лесно е да крадеш ама още по лесно е да го правиш до мен ама на лъжата краката са къси истина ще излезе се някои ден из ловеч

26

Коментатор

преди 7 години

Що е то линкедин и има ли място в България?

25

ced

преди 7 години

ба колко бози се намъкнаха почнеш феис бъкат вируси тия социални мрежи са ненормална работа на по ненормални са хората дето не ги знаем защото место да каже еи не мога да пиша некакъв *** качва порно парти спам тъпо та дрънка пък може и да нее бил тои да са го хакнали

24

Анонимен

преди 7 години

До 20: От кой Линукс по-точно изискват по-добър хардуер? Линукс дистрибуции бол, и някои от тях си имат доста солидни изисквания.

23

самоимен

преди 7 години

До GGeorgLinkedin си е плачевна от години. Не случайно цената и е свита на половина. Очаквам следващата стъпка на Майкрософт да бъде купуването на Тамблъра и Бил Гейтс и компания ще съберът всичкия *** на Интернет.

22

"филантроп"

преди 7 години

До ArmagedonПилетата на Били, не били щастливи и получателите отказали да ги получат. Вероятно са усетили кукичката в стръвта.

21

Анонимен

преди 7 години

До SwinkitoИндиец е

20

Анонимен

преди 7 години

До iviСложи си uBlock и стига си ривал

19

ivi

преди 7 години

Това не води до ефективна реклама - а озлобяване и ИГНОРИРАНЕ НА РЕКЛАМАТА !!! дори и да е интересна за мен.

18

Яко

преди 7 години

Да не се лъжем. Фирмената политика в моята фирма е всеки да надува дудуците на другите профили (колеги във фирмата). И моя профил е толкова надут,че накрая ме хвана срам и спрях да го ползвам. Чат пат надуваш дудуци щото ме е срам .Сайт за дудуци. Това е и нищо повече. Фирмите си рекламират великите служители. Яка простотия залива тоя свят

17

Анонимен

преди 7 години

Вие сте НАГЛИ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Да пускаш реклами , банери ОК - ама да кликаш на статия и да ти излиза нов прозорец - ВЕЧЕ прекалявате - издържайте се от реклами - нормално е , но не спамете нагло - 2 сайта вече не ги посещавам поради тази причина - ще увелича списъка!

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20windows 10 е ВИРУС!!!

15

Анонимен

преди 7 години

Уиндос 10 е добър, стига да имаш стабилна машина. Уиндос 7 също е добър. Уиндос екс пи също. Сървърите им са стабилни, ако знаеш какво правиш. Едиунствения недостатък им е, че изискват по сериозен хардуер от линукс, примерно.

14

Анонимен

преди 7 години

Всичките им продукти са на ниво. Естествено, имат недостатъци, но никой не е съвършен. Ако знаеш слабите им места, тоест ако си професионалист, продуктите им работят перфектно. Разбира се, има и други опции. Аз съм линукс фен. В момента пиша от убунту. Но не мога да отрека достойнствата на уиндосите както за домашните потребители, така и за фирмени цели.

13

GGeorg

преди 7 години

Всичко до което се е докоснал Microsoft свършва плачевно. Потребителите на LinkedIn ще трябва да си потърсят нова социална мрежа

12

Swinkito

преди 7 години

Satia Nadela ne e li jena?

11

Pablo Escobar

преди 7 години

Кой ползва услугите на Microsoft? Тази компания не е изкарала по качествен продукт от момента в който имаха XP и MSN MESSENGER! ... Жалко че се погребаха като компания! Купиха Skype и го погребаха.. Bing е пълен майтап... Нямат едно качествено приложение съвместимо с Android! Аз лично отдавна не ползвам услугите на Microsoft!

10

Armagedon

преди 7 години

Били е филантроп. Подари безвъзмездно 100 000 пилета на бедните. Да видим след две три години , каква нова болест в света ще се появи в епидемичен размер. Нали знаете поговорката:-Прекаленият светец и Богу не е драг. Та зад всяка негова сделка си личи "общественият " интерес.

9

Анонимен

преди 7 години

балона се надува ли надува, голям смях ще е като се спука

8

Armagedon

преди 7 години

Ами , ха дано ,ама надали. LinkedIn не са в състояние да идентифицират едно IP. камо ли два профила. А Microsoft ( Bili) имали бол пари ,дали. Да им е честито. Новият Сорос вече е в апогея си. Да видим в следващият епизод от драмата , кой ще им скрие шапката.