19

Ааа

преди 7 години

Като си тук, тогава имаш право да избираш, защото после сам ще търпиш последствията от избора си. Ако си на майната си - гласувай си там, сам си решил да изгубиш правото си на избор тук.

18

Aaa

преди 7 години

До емигрантите - какво толкова не разбирате? Вие сте едни страхливци, избягали от родината, защото са се уплашили, че тук не могат да се справят. Щяхме да сме в пъти по-добре, ако не бяхте пълни егоисти и пъзльовци, а се опитвахте да направите нещо тук, за всички нас.Отишъл нашия на майната си и от там дава акъл как да живеем ние, тези, които сме тук и се опитваме всеки ден да правим каквото можем, за да са добре нещата в България.

17

До клошара от Сидни

преди 7 години

До клошаря от Сидни. Хич не се хвали че имигрантите ни издържате, погледни ние тук какъв БВП произвеждаме и колко процента са вашите пари. Тази държава България се издържа от живеещите и работещите тук, тези които произвеждаме, тези които плащаме данъци и осигуровки. След десетина години като умрат вашите родители, на кого ще пращате пари. Отговора е на никого, но България ще я има. За сведение 90% от приходите в бюджета идват от акциз и ДДС. Хайде сега клошара от Сидни да каже колко е внесъл?

16

Анонимен

преди 7 години

1 кой си ти че да казваш кой Българин да не гласува? Нещо с по големи привилегии ли си от другите български граждани? Аристократ ли си?2 кой си ти че да казваш кой къде ще живее? Ти ако живееш в к'*** гледай си твойта ***, щом те влече... Развил си Стокхомски Синдром. Това правили те нещо по спецялен?3 Ако не си стигал по далеч от съседното село, ние не сме като теб!4 чл.26 на КОНСТИТУЦИЯТА- всеки БГ гражданин може да гласува НЕЗАВИСИМО къде живееАз гласувам в Съри Хилс в Сидни а ти клош?

15

до Сидни

преди 7 години

Разбира се ,че ще плащаш данъци в България, след като притежаващ имоти тук. За твое сведение ,където и да отидеш, в която и страна по света, щом си купиш имот си задължен да си платиш данъка за него. Така че не парадирай с това, че плащаш и в България, ако си по-откровен и почтен, ще трябва да признаеш, че плащаш такива и в Австралия /освен ако не живееш под наем/, и вместо да плащаш данъци за доходите си там, да беше си стоял тук и да си ги плащаш пак тук.

14

до Сидни

преди 7 години

Не им се ядосвай многоИма хора който все още незнаят много нещаИма хора който дори и немогът и да четът Не им се сърдиКоментарите ти са много точни под тази статияДръж плюсовеТова са плюсове който получаваш за пръв път от моя странаВнимателно с Електроното гласуванеИ още нещо Десните партий в България нямат нищо общо с тези в Австралия

13

Dindon

преди 7 години

Kambanata klepi na mrelo...

12

Анонимен

преди 7 години

Турция и Русия ревнуват България от Европа и затова непрекъснато се упражняват в политическо инженерство за влияние във вътрешните работи на страната и нагло ни натрапват тяхните азиатски и малоазиатски ценности !

11

1

преди 7 години

Ако се даде право за електронно гласувана всичките тези празни приказки и спорове са излишни!

10

Анонимен

преди 7 години

Дори и да нейскаш двойно гражданство и даните ти да не влизат в Общинските и Местни списъциДържавната администрация ще те принуди да го направишЧрез проверка на документите например от контролните органиИ без никакви дани за теб Полицията има пълното право да те задържи под Арест и да направи пълно проучване на Задържаното лице от Страната на Произход след което с Наличната информация ти се Отваря досие в Страната в която Пребиваваш Въз основа на това досие можеш да получиш и Адресна реги

9

Анонимен

преди 7 години

аман от гейове

8

Александър

преди 7 години

Аман от ония, които не се връщат с години в България и искат да ми определят съдбата... С какво право?

7

Анонимен

преди 7 години

Двойното гражданство се дава най вече за да се контролира престъпността която идва от вън в форма на имиграцияКоето от своя страна дава същите привилегий и достъп като да кажем един местен гражданин

6

до 3

преди 7 години

Като нейскаш да има двойно гражданство Защо искаш да сме член на Европейския съюз По твоята логика нелегалните имигранти нахлуващи в БългарияБез право на адресна регистрацияМогат да си Безчинстват на Воля в БългарияПонеже Залавянето им ще бъде почти невъзможноКак се Залавя престъпник без никакви данни за негоПомисли върху това и ще разбереш защо е това двойно гражданство

5

правда

преди 7 години

Да се забрани двойното гражданство. Който е избрал чужбина и не работи за България, няма право да гласува как ще живеят хората в България. Основно тези с двойното гражданство гледат какво да отмъкнат от България. Стоп на гласуването им.

4

Анонимен

преди 7 години

г-да депутати,разрешете гласуването в чужбина,защото скоро тук и без това няма да остане никой за гласуване.

3

Анонимен

преди 7 години

Българите в америка и европа трябва да разберат, че тази промяна е нужна за да се спре вотът от турция. Най-накрая реални действия в тази посока.

2

Aaa

преди 7 години

Абсолютно подкрепям. Да се забрани двойното гражданство - щом си пъзльо-емигрант, гласувай си за чуждите управници. Нямаш работа да определяш кой да ме управлява.

1

анонимен

преди 7 години

след като не гласуват бьлгарите в чикаго няма да гласуват и турците в бурса те не сабьлгари доброволно напуснаха бьлгария и няма за какво да участват в нашия животвсеки си е избрал пьтя в живота и да не се бьрка в бьдещето на другите