24

Анонимен

преди 7 години

Стига вееее! Пак са прекарах да отворя статия от ***ка...

23

Тэтчер

преди 7 години

Россия - это Буркина Фасо с ракетами.

22

наташка

преди 7 години

голяма активност на болшевишките тролчета най добре е да се успокоят защото тяхната работа няма да стане

21

рр

преди 7 години

Тук кой управлява и само чакате рус туристи

20

нн

преди 7 години

Добре че бг силна

19

хх

преди 7 години

Браво истина глупости пишат за русия иначе не гледат как хората живеят тук

18

РОССИЯ

преди 7 години

без да унижавате русия българските медии немогат да живеят.а стига с тези глупости.народа е доста грамотен знаят руски .англииски немски френски и се информират от други источници не е само вашият лъжлив сайт

17

Анонимен

преди 7 години

Кофти а? Истината винаги печели.

16

руски свинарник

преди 7 години

Русия е слаба и затова купува *** и медии да пускат статии с положителни оценки на путлерова Русия в която е на мода фашизма(рашизъм). Жалко че руснаците се връзват на идея от която са дали най-много жертви. Дрънкането на оръжие е само показване на слабост на един народ и държава . Русия притежава само оръжие за масово бълъмосване-нищо друго. Въздух под налягане. Пръдня!

15

Анонимен

преди 7 години

Меката сила, да се разбира подкупване на политици. Корупцията руснаците са я измислили.

14

Анонимен

преди 7 години

Руската "мека сила" бележи точкиМного точки отбелязаха *** особено с побоищата във Франция, всички искат вече да са московски варвари.

13

Анонимен

преди 7 години

Представители на чужди държави, дошли в Русия за провеждане на Петербургски международен икономически форум, за друг ПМЭФ не могат да предадат с думи своето задоволство - представяне на Керченския мост в 3D формат. Участва в икономически форум на приема и на президента на русия Владимир Путин.

12

прекрасна статия

преди 7 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, НАТО и Турция, станахме русофили и заобичахме Путин и Русия!

11

Крим е Украйна

преди 7 години

Руския свинарник не е пример за чонешса цивилизация!

10

Сапьор

преди 7 години

До ПехотинецТова което пишеш за Русия абсолютно същото се отнася за България. Така че когато пишеш за Русия винаги слагай до нея и България!

9

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯНе може без завист и злоба. Типична народна(БГ) черта е. Тъжното е, че тези озлобени хора живеят в заблуда, че ако имаха тези възможности, щяха да са по-различни

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 13Приятно е да се четат мненията на гордите, образовани, талантливи и реализирани българи, които вече фасул, чесън, магданоз и чорапи не могат да си произвеждат, а внасят, но се присмиват на Русия.

7

Анонимен

преди 7 години

руснаците и без водка не знаят какво приказват, ако утре путин каже - "Да живее запада и капитализма" ... всички които до вчера са плюли запада, ще почнат да гo величаят.Русия е едно зомбирано общество от 19 век, където няма нито принципи, нито закон, нито идеали ... където единственото важно е какво ще каже цар Путин. Ами ако цар Путин е откачил каквито признаци вече има ?

6

Истината

преди 7 години

Ако Путин е жив още 10-тина години, Русия ще стана най-силната страна в света. Горкият Роско и шефа му Боцко, пак ще трябва да се пребоядисват скоро. Ама то им е в кръвта. Може и удоволствие да им прави.

5

Анонимен

преди 7 години

руснаците и без водка не знаят какво приказвам, ако утре путин каже - живее запада и капитализма всички които до вчера са плюли запада, ще почнат да гo величаят.Русия е едно зомбирано общество от 19 век.