9

Анонимен

преди 7 години

АЕЦ Белене е рожба на руските партийки у нас, чиято единствена цел е да се краде от народа

8

Мунчо

преди 7 години

"Според него договор за строителството на втората атомна централа въобще няма..." Интересно как няма уж договор пък ни осъдиха? Как става таз "работа"? Във всеки случай видно е 1, циркаджиите наречени кой знае защо "народни представители" ни пускат стария флим последно въртян за КТБ -" Ти си виновен!... Не бе, ти!" А на края както си му е реда в България, сметката плащат данъкоплатците! "Хубавците" в парламента накрая "целите в бяло и пот тече по челета от грижи за българския народ"!

7

Svinetkata

преди 7 години

До ВинетуНяма по-долна партия от Гроб и твоя идол *** !

6

Винету

преди 7 години

Няма по-подла партия от БСП. Собствените л.а.й.н.а. ги прехвърлят на другите.

5

Мнение

преди 7 години

Времето когато продавахме ток на съседни нам държави отдовна отмина .Те вече си имат или изграждат ядрени централи.Тока който сега произвеждаме е в излишък.За чий ни е нова ядрена централа и то в най- земетръсния район до Вранча.Че там стават земетресения всеки месец.Ще хвърлим милиарди на вятъра.И да питам за какво ни бяха американските централи на въглища ,вместо да съхраним въглищата за по-лоши времена?

4

тони

преди 7 години

До Анонименза да заместим нашия АЕЦ Козлодуй ще трябва да направим цяла България от Стара планина до Дунав само с панели :) Отделно при война НЯМА държава, която да атакува друга държава с няколко АЕЦ-а на територията си :) Но нека си даваме гъзовете на този и на онзи и да гледаме за общото благо. Нас ... кучета ни яли.

3

Анонимен

преди 7 години

И едните *** и другите. Само се чудя на ГЕРБ ако цял живот са на власт кой ще им е виновен ... динозаврите ли? Друго чудно ми е къде е сега този толкова загрижен народ, които протестираше с/у заема на Орешарски, а сега вече на пропуска 2-ри заема и 500млн глоба. Къде ги тез "патритоти" ?И трето нещо за любителите на зелената енергия - Франция, Германия, Словакия, Финландия и Швейцария имат атомни електроцентрали изградени от руски инженери с руски реактори

2

Анонимен

преди 7 години

Решението за изграждане е от 20.03.1981, строежът започва през 1987. Изводът: Логично ГЕРБ са виновни, защото през всичките тези 39 години активно са пречели на завършването на строежа!

1

Анонимен

преди 7 години

Къде е агент Гоце, доносника на Държавна сигурност, големия шлем, путинската ***?