71

О-СТАВ-КА !!!!!!

преди 8 години

Не искам в родния ми град да има гей парад в който и да било ден от годината!Това, че тази година ще го проведат в деня на Черешовата Задушница, го възприемам като агресивен, подъл удар по българските традиции, като опит те да бъдат подценени, омаловажени и подиграни.Който вземе участие в този парад, е национален предател!Който е разрешил провеждането на парада точно в този ден, да си подаде оставката!

70

Анонимен

преди 8 години

Тоз на снимката му личи че е прикрит

69

Баба

преди 8 години

До Анонимен 56Човече, не си разбрал точно смисъла на този ден. Почистването от бурени е желателно да бъде в друг ден, ако може по-често през годината. Просто, така се получава напоследък, че почистваме в деня, когато трябва да постоим да прекадим и прелеем, да запалим свещ и се помолим за душата на мъртвия, но това не трябва да измести основния смисъл.

68

Чичо

преди 8 години

До Българин от 21 векТова, че някой е убит защото е хомосексуалист не означава, че не би бил убит дори да беше хетеро. Колко нехомо са убити под някакъв друг предлог?! Просто малшанс да попадне на убиец! Убиецът си търси повод и той може да е всякакъв ! Вече ако стане практика всеки обратен да бъде убиван, може да правиш такива умозаключения, но с някакво изключение да мотивираш мнение е елементарно!

67

анонимен

преди 8 години

кои са спонсорите на парада миналата година не беше ли краварското посолство

66

Рада Дълбоката

преди 8 години

Радан Кънев ще бъде ли на прайда?

65

Анонимен

преди 8 години

Два милиона българи напуснаха страната,а хиляди се изпедера...иха.Кой ще създава деца за тази държава не е ясно.Май ромите останаха най-големите мъжаги.Това ли е нашето бъдеще????

64

Тинев

преди 8 години

Прайда се провежда под закрилата на Плювналиев и Борисов.

63

78

преди 8 години

Пардон, контрапарад исках да кажа.

62

Насо

преди 8 години

Добре де, хайде успокойте се всички. Нека веселите хора ходят на весел парад и със настроението си и умерената си показност почетат близките си и дедите си. Тези които са консервативни като мен ще си отидем на гробища, ще си кажем две думи на любимите си баби и дядовци, ще се усмихнем. Както се пее в една песен LET IT BE

61

Анонимен

преди 8 години

Да се организира един контрапротест със зарин.

60

1

преди 8 години

Никак не ми дреме на кого каква му е ориентацията, но да престанат да я демонстрират и да ми я навират в очите!

59

до 75

преди 8 години

Отвори църковния календар и чети внимателно,и ще разбереш,че твоят коментар е неуместен!Има църковни празници,които ги знаят само духовниците,но точно на Задушница да се прави гей парад е в най-добрия случай проява на лош вкус, а по-вероятно умишлена провокация към християните!

58

joho

преди 8 години

Карлос е секси :-*

57

Анонимен

преди 8 години

до 75, всеки ден е църковен празник, така че този въпрос е неуместен

56

до Българин от 21

преди 8 години

век Аз също не одобрявам убийствата,но моля,отговори на въпроса без езуитски извъртания-ЗАЩО ТОЧНО НА ЗАДУШНИЦА?Това кой щял да ходи на гробища и кой не,кой колко е християнин в този случай е без значение!Питам пак-защо точно на Задушница решихте да демонстрирате сексуалността си!

55

До лгбт

преди 8 години

Никога няма да приемем,че сте нормални ,защото не сте! И никога няма да бъдете. Не трябва да бъде допускано да осиновяват деца. Това ще е престъпление срещу майката природа,срещу децата!

54

Анонимен

преди 8 години

До 62:*** в Сирия и обясни на цивилизованите сирийци защо ги убиват от четирите посоки на света.Хубаво е да научиш децата си да мислят, а не да повтарят назубрени клишета като теб.Човек или има морал, или няма.

53

Анонимен

преди 8 години

Ние и да не го приемаме децата, които го гледат ще го приемат, защото те не могат да разграничат кое на улицата е добро и кое е лошо. Както се казва първите 7 години са важни. Далновидно замислено????

52

ЕВРОПЕЕЦ

преди 8 години

НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ТЕЗИ ХОРА И ГЕЙ БРАКОВЕТЕ И ВРЪЗКИТЕ ИМ, НО С ТОВА НАТРАПВАНЕ НА ГЕЙСЕКСУАЛНОСТ И СТРАННИ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ОСИНОВЯВАНЕ НА ДЕЦА, ПРИ ФАКТЪТ, ЧЕ НЯКОИ ОТ ТЯХ СА И ПЕДОФИЛИ ЗАПОЧВА МНОГО ДА ДРАЗНИ!