14

Анонимен

преди 7 години

Четворката като са се расписала в Ялта там и да си стои,както сега четворката в Минск си стои,като имат проблеми се обаждат-ало,ало,Плевнялиев имаме нужда от дебит,ще ги разбере,и ще им рече-А,кредит броточки,брадърси,нали знаете Президент,всичко друго от него пари,деньги,мъни струва,мани мани и то пари,пари се харчат и като ходих да ви говоря за оправяне на крайните дето все ги прехвърляте,край няма пък не ме взехте като пети,бедна ми била торбичката щели сте да чякате,шести ли има,бърза,а,а,а.

13

Анонимен

преди 7 години

Този господин за *** ли ни мисли? Като нямаше нищо ,защо им трябваше два дни да излязат с опровержение.Да решение НЯМА но разговори и съгласие за създаване ИМА.

12

Анонимен

преди 7 години

Ако си седим мирно, заплаха в черноморския регион няма да има!

11

Българин

преди 7 години

До Анонимен 8"Имаме един кораб, много настояват да стане на два кораба (две половинки) пионките"НО ИМАМЕ ПРАВОТО ДА ОТКАЖЕМ ДА ДАВАМЕ ТЕРИТОРИЯТА СИ НА САЩ. НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СМЕ С ЕДИН КОРАБ ИЛИ ДВА. НАШАТА ТЕРИТОРИЯ СИ Е НАША И САЩ ТРЯБВА ДА НИ ИСКАТ РАЗРЕШЕНИЕТО ДА СА НА НЕЯ.

10

Анонимен

преди 7 години

"Ген. Събев: Няма решение за създаване на флотилия в Черно море"Такова решение не може и да има, защото България е против създаване на НАТО-вски флот в Черно Море против Русия. "ЗА" е само Плевенлиев, който се изживява като представител на Българския народ.

9

Анонимен

преди 7 години

Излагаме се за няколко кирливи долара, генерале! Къде ти е армията? А, унищожихте я под мъдрото ръководство на НАТО-то и получихте потупване по рамото. А за последствията кога ще мислиш - после в Белене, дълги години на тежък физически труд, пред чинията с постен бобец?

8

Анонимен

преди 7 години

Предателю, подай си оставката и поискай моментално извинение от българските граждани за това, че желаеш да ги навреш във война, която те не искат!

7

Анонимен

преди 7 години

Тия смешници, с тяхната флотилия дори не могат да схванат колко са жалки...Американците, по стар техен обичай, ще пратят прислужниците си да им вадят горещите кестени, но защо ние да сме толкова глупави, че да им прислужваме?!Това ми прилича на идиотската идея примерно Куба, Барбадос и някои други микроби около тях, да сформрат флотилия против агресията на САЩ и да я пратят да дрънка оръжия в мексиканския заливИмаме един кораб, много настояват да стане на два кораба (две половинки) пионките

6

6

преди 7 години

Не съм ги пуснал аз и са много по-малко, но ако зависеше от мен, ЩЯХ ДА ГИ ПУСНА. По-добре православни християни, отколкото ислямистите на Ердоган.

5

А турците

преди 7 години

А с "братята" турци? Няма ли да им даден Атия да си я ползват? А? Вече им разрешихме да влизат по въздух, сега и по море... просто сме най-суверенната държава в света. Пускаме вълкът в кошарата, после ще ревем !

4

Трагедия

преди 7 години

Генералчето без армия разтегля като локуми опорните точки от Козяк

3

анонимен

преди 7 години

бьлг народ трябва да каже какво да става кьде и какви учения да се провеждат не можеедно правителство с 30 процента одобрение да рещава такива фатални вьпроси

2

българина

преди 7 години

Аз предлагам военни натовски учения до Куба, Америка вечно бърка в нечии чужд г з

1

ивчо

преди 7 години

е брсво бе, адмирсли български в НАТО нвма ли, че генерсл прави коментсри по морски теми.