241

Анонимен

преди 8 години

За съжаление, не сме загърбили НАТО. Чух изявлението на Бойко и Плевнелиев. Казаха, че са лоялни на НАТО. Казаха, че биха се присъединили само ако флота е формат НАТО (а в случая с румънския флот - не е ). А война с Русия наистина не ни трябва. Но на мен и ми е чудно, кой *** би тръгнал. Русофобите воюват с Русия само по форумите, щото на бойното поле ще напълнят гащите.

240

отан не е съюзник

преди 8 години

гледам русофобите са се разшавали. млък бе фесове! Бойко е прав никакъв фандък повече за нато. ако смятат че сме съюзници, да ни подарят истинско оръжие - абрамси, ф-16, кораби и хеликоптери, а не джипки да се возят подкупните ни командирчета. Едно време СССР ни даваше оръжие та има и досега. а тия какво - нарязаха ракетите и сега разчитай на дипломация и плонжове само! армията е под 20 х души - смешна работа, граници няма, техниката е от преди 50 г. Време е за нов народен избор !

239

цецо

преди 8 години

Ей , много анонимни русофоби . Забравиха историята или не учат достатъчно. Нека да почетат поне в нета за България, за Русия, за Крим и т.н. Не само да се плюе. Тук явно е пълно с платени такива. А в Бг поне 70-80% са русофили. (ако сте учили какво значи това)

238

Мишо

преди 8 години

До NACOАз мога да ти отговоря. Подкупите и облагите които предлага САЩ са изключително големи в брой и веднага. Видя какво стана с Хърватска народа каза не премиера каза да. Референдума в Словакия народа каза не правителството да. НАТО имат достатъчно ресурс да си купят цели държави и те го правят. Съблазана е много голям. Отделно става въпрос и за финансиране на военните структури в държавата.Долара се печата в безкрайни размери..........

237

sdfa

преди 8 години

Само да не ни вкарат във война тази ***. Какво има да сдържат тук? Все едно има бол руски кораби до Варна или Бургас. Американците набиват чивиите на нашите и искат да стане като с Украйна: ще бият Русия до последния украинец.

236

Курти

преди 8 години

България, неможе да буде Руска лаборатория за социални експерименти. Нито Руски Троянски кон в НАТО и ЕС.

235

NACO

преди 8 години

Нищо лошо към Русия! Но може ли ТЯ да отговори,ЗАЩО младите бягат в посока "НАТО",а не към Русия???

234

ко ми пука

преди 8 години

Абе с България и без България Шейх Барел Йок бин Ал Путин ще хване мазната опашка.

233

отегчен

преди 8 години

Защо постоянно ни пробутват какво казала Русия? Има толкова много по-напредничави и свестни народи.

232

Анонимен

преди 8 години

На тая авторка скоро май статия няма да прочета. Слагтайте и името в подзаглавието, моля.

231

мужик

преди 8 години

пак си отвориха руските плювалници .Нека да си видят първо *** ,пък и сложили на гол тумбак чифте пищови.Запазете си назидателният тон за другаря фюрер на матушка рус

230

demograph

преди 8 години

И заглавията и коментарите са една стока -плоска комедия за да може ББ хем да свали Плевнелиев от белия кон ""Атлантик"", хем да пложира пред русофилите. Изиграно добре за пред проста публика. Театрото бе за сметка на румънския президент. Но, ББ да не забравя балканската война и да спре да хитрува на дребно. Удари в гръб Гърция, предаде Украйна, преметна Ердоган, подлъзна вишеграфската четворка, изметна се в Македония, сега Румъния..остава само да направи номер на Сърбия. Кой ще му вярва? Путин?

229

ognyanz

преди 8 години

Този път нашите политици показаха характер като поставиха националните интереси пред чуждите. Дано да удържат фронта, сега ще започнат да ги натискат.

228

Анонимен

преди 8 години

На Бушмените им се иска слаба и невъоръжена България за да могат да вилнеят безнаказано.

227

Анонимен

преди 8 години

Ушaнките са се размечтали май за варшавския договор :))) Мачкай получовеците!

226

42

преди 8 години

До 279Евреиските магнати ако леко се изплюят Ердоганя ще потъне в девета глуха, бе простако.Самите те го използват, за да запали война с привичната за турците простотия, война от която те пак ще се напечелят.

225

Анонимен

преди 8 години

До 287Путин: САЩ може да са суперсила, но да не ми нареждат какво да правядая бе, басма ще му цепят на жужо.

224

Анонимен

преди 8 години

Путин: САЩ може да са суперсила, но да не ми нареждат какво да правя26|2295|17.06.2016Путин: САЩ може да са суперсила, но да не ми нареждат какво да правяВладимир ПутинРуският президент Владимир Путин обяви на Петербургския международен икономически форум, че приема САЩ като вероятно единствената суперсила в света и че е готов да работи с всеки президент на САЩ, но не иска американците да му казват как да живее. Информацията е цитирана от Франс прес.

223

.

преди 8 години

"Обърна гръб НА НАТО" се казва , ама айде журналистика да е ... с Митьо Легена кво стаа иначе , как точно мърда , как се чувства , какво промълви на близките си ?

222

Анонимен

преди 8 години

На България флот не и трябва. Две ескадрили Грипен стигат. И топки. Като на капитан Айше.