20

Анонимен

преди 7 години

напомня ми на старата българска поговорка: от каквото е сита свинята, от това е и дебела.

19

мухозола е върха

преди 7 години

България е осъдена.Комунистите от БСП и компания са щастливи и доволни.Уж другите и те щастливи.Всички са доволни ,а кой ще дава парите.Или няма да има плащане защото няма с какво.

18

info.

преди 7 години

Сега парите да ги даде оня, дето щеше да пляска руснаците.

17

Анонимен

преди 7 години

Само че, когато обявиха стоп на проекта Белене, същият Добрев се кълнеше, че няма нищо да плащаме. Сега се оказа, че нещата не са такива, каквито бяха представяни тогава. Сега се радват, че международният арбитраж не е признал иска в частта за пропуснати ползи... Толкова може да се очаква от "специалиста" по енергетика и всичко друго - Добрев. Това са експертите на ГЕРБ - фабриката за "таланти" (по думите на Бащицата). Разбира се това по никакъв начин не означава, че Р.Овч и другари са невинни

16

СМЕЛОСТ

преди 7 години

Смелост се иска от Прокуратура и следствие да разнищят това "Белене"-що милиони се окрадаха-две Бълграии да създадеш.Същото се отнася и с Южен поток.Ама нали много са на хранилката,няма кой да се заеме с тази гигантска корупция и източване на държавата.Няма друга евр.д-ва,в която да се краде толкова на едро и безнаказано.Какво каза Кокинов на ББ по телефона за Цацата -ти си го избра.Затова няма да има въздадена справедливост.

15

Тони

преди 7 години

Да ти набутам купената диплома у сред ГАЗО !

14

Назционал

преди 7 години

Както и да си въртиш г-ъза все ти влиза с тия 500млн. Пак целият народ, не само тъ-пите гласоподаватели на ГЕРБ ще плащаме докато сме живи!

13

отк

преди 7 години

Щом като е доволен и е справедливо да плащат той и неговите подгласници. Това е кощунство.

12

Васко Механата

преди 7 години

Абе много добре играхме, бяхме по-силните, ама загубихме мача ! При това справедливо , според тутманика от снимката ! Добрев, Добрев личи си, че си завършил училището за културно-просветни кадри в Хасково !

11

Помнещ

преди 7 години

А някой да си спомня уверенията, че няма да се заплаща нищо. И имаме абсолютното право да прекратим сделката? А сега трябва да търсим къде да ги продадем, разбира се на загуба, а за останалото поредния заем. Та сега въпроса е дали прословутите 16 млрд. ще ни стигнат или ще се наложи прегласуване на по-висок заем.

10

Кибик

преди 7 години

Толкова усилия да потулят скандала, а той пак е по медиите. Говоря за измисления скандал с черноморкса флотилия срещу Русия. Обикновено така многообичания ни премиер замазва по-големия скандал. После се оказава, че нещо не е доразбрал. Но учителя му е Живков и знае кога да разлае кучетата. Аматериала винаги се хваща.

9

gost

преди 7 години

Ами докато се назначават по баща син из тия затвори така щее и то и образование няма камо ли колеж то че сме с яки връзки ама аде не че сме злобни *** борисов спи

8

Джедай Мастър

преди 7 години

Не са 560 милиона, а 650, защото се включват и разноските по делото и лихвите до сега, а и се дължат 167 000 евро лихви на ден до заплащането на цялата сума, което фалиралият НЕК няма как да направи скоро, така че до година дългът ще нарасне тройно. ГЕРБ типично в техен стил обаче се опитват да представят провалите си като супер успехи, което уви върви пред примитивния електорат на Рапона.

7

Анонимен

преди 7 години

С ГЕРБ не трябва да се води диалог, а директно бой и да довършват БЕЛЕНЕ на ръка.

6

\da

преди 7 години

дали има комисионна?

5

zeus

преди 7 години

Че е справедливо, справедливо е, въпросът е дали трябваше да се стига дотук. Вече сме дали парите за един реактор, а нямаме нищо. Това, че ще си платим поръчаното беше отдавна ясно.

4

Анонимен

преди 7 години

Наши колеги работили във ВУЗ у нас и СЕГА живеещи и преподаващи в САЩ отдавна ,провериха и установиха че в този колеж ,от който уж е дипломата му по артизкуство ,НИКОГА ОТ 1991 ГОДИНА НЕ Е ИМАЛО БЪЛГАРСКИ СТУДЕНТ С ТОВА ИМЕ .НИКОГА .

3

Анонимен

преди 7 години

Точно пък, с фалшивата диплома ,арт -бакалавър, от САЩ да обяснява .Вятър работа . Сега като започнат да хвърчат едни сополи ,лъжи ,лъжи - Тройната коалиция или Орешарски виновен . А ,те -Четворната коялиция натресли още един милиард загуби на България извори ненапити .Некадърност,калинки и популизъм води до такива постижения.Гарантирано от ГРАБ

2

Анонимен

преди 7 години

Кое му е доброто, бе, национални предатели!Дано си платите за кощунствената политика и геноцид, на който подложихте населението!И референдум имаше дори, и с него не се съобразихте, еврогей...ски *** и подкупна пасмина такава!

1

650!

преди 7 години

"Съдът е потвърдил правотата на българската позиция"ХАХАХАХХАХХАХАААХАХАХАААААА............