11

Анонимен

преди 8 години

тръмп да се радва,че станфорд не успя да издърпа пистолета на ченгето,че щеше да се порадва на петата поправка с 5 куршума в мазния тумбак !

10

Едно ченге

преди 8 години

Истината е, че ограничаването на правото на притежание и носене на оръжие засяга само обикновенния, законопослушен гражданин. Мутрите си купуват на черно оръжие и не им дреме, а ц... те си убиват с ножове и колове. Разберете, дори и полицията да си вършеше добре работата, а това не е така, пак не може да има на всеки ъгъл стражар. Ако нормалния човек не може да се пази сам и с оръжие в ръка, то той не е свободен, той е роб.

9

Анонимен

преди 8 години

Тръмп е номер едно.Прилича ми на Елцин ,дано да стане той президент.

8

Обективен

преди 8 години

РУСИЯ ВЕЧЕ ПРЕ3ВЪЗХОЖДА САЩ ВОЕННО ... хахаха Самолетоносачи САЩ 10Русия 1подводници САЩ 71Русия 59Летателни въздушни единици САЩ 3290Русия 1200Наземни единициСАЩ 1 350 000Русия 845 000Ядрени главиСАЩ 7100Русия 7700

7

ТОНИ

преди 8 години

а вместо да плямпате ,дайте им на кауботе и да започнат, ама на живо

6

shady

преди 8 години

Повечето щати в САЩ имат перфектни закони за носенето и използването на огнестрелно оръжие и тези закони трябва да са пример и за нас, а и за други държави. Огромният им проблем е достъпа до него, а именно че почти няма разрешителен режим. Т.е. ако въведат един разрешителен режим и вземат наистина крути мерки срещу незаконното му разпространение според мен тези престрелки с безсмислени убийства ще паднат до минимум. Естествено е, че ще трябва да влязат и в директен сблъсък с оръжейното лоби.

5

Жико

преди 8 години

Ей аз ако имам 1/1000 от парите на тия ще отида на някой остров и ще си живея живота. Как не се наядоха бе?

4

Експерт

преди 8 години

До Анонимен 2Както се решават проблемите със спорните паркоместа по бетономорието ли?

3

ss

преди 8 години

проблема не е в оръжието ако беше тези застрелени *** да имат патлаци този докато зареди автомата някой да го е гръмнал. въпроса е че който реши да прави такова нещо елементарно ще си намери незаконен автомат няма да отиде да го купи от сергията, другото което е той е използвал служебното си оръжие, значи нещата са още по дълбоки. трябва и в бг да се разреши свободно нарезно оръжие ще има малко жертви но всичко ще си дойде на место и няма да има мутри и само те да се гармят....

2

Анонимен

преди 8 години

Обама два мандата изкара, сега се сети за оръжията.

1

Анонимен

преди 8 години

Тръмпи има интерес американците да се гърмят поголовно, за да спечели изборите.