33

Анонимен

преди 8 години

До До 27 (28):На въпросният нашенец пожелавам да го засече некой голям Педеран Пехливан и при опита за шамарене да му скъса дирника както от е...е, да има за какво да разправя на внуци, като порастне.

32

-------

преди 8 години

А в случая с бития французин, подобни инциденти са ежедневие у нас и са част от всекидневните АГРЕСИВНИ отношения между хората

31

До 27

преди 8 години

А днес един наш англичанин тръгнал да меомайва колко мирна и спокойна нация саанглосите, като коментираше и плюешенашенеца че нашамарил някакво франсе,щото му засякъл пътя .-----------------------------------------------------------------Да, такива са в действителност. Има голяма разлика между случая с бития французин заради пътно нарушение тук и някакъв най-вероятно психопат ,чийто мотиви да застреля депутатката явно са били политически. При това депутатката явно се е движила свободно и без охрана, за разлика от тукашните бронирани в мерцедеси и с бодигардове! А в случая с бития

30

до 34

преди 8 години

така е, затова пък сме много активни в самозапалването... Анонимни фалки - колкото си искаш

29

Анонимен

преди 8 години

"Самоличността му не се съобщава" - В английски сайт пишеше, че се казва Tommy Mair.

28

111

преди 8 години

Такова нещо в България никога не може да се случи..

27

муспи

преди 8 години

До АнонименТрябва да има ред в тази война на геноцид. С Плевнелиев да се започва е губене на време и куршум, - Пръв Бойко, веднага следват Министерския съвет и Народното събрание с общи взривове. След това Соломон Паси - бавна и мъчителна смърт като му се отрязва главата с бръснарско ножче. Общо са около сто хиляди, като няма да се забравят и всичките ЦСКА. А евреите?!?!?! - Наказани с живот! Този живот който те устроиха на българите, - оградени в резервати при много лоши санитарни условия.

26

озарен

преди 8 години

До циникаку ку. в днешните така наречени леви няма нищо, ама нищо общо с лявото от преди 30-40 години.левите са проводници на американския неолиберализъм целящ света като цяло да бъде подчинен на американската финансова олигархия.

25

Анонимен

преди 8 години

Путин бил изверг!!!! Абе ,хора, намерете си по-приятен и почтен начин да изкарвате пари или сте толкова *** и некадърни, че само за *** ви бива! Когато използвате подобни квалификации, сте длъжни да ги докажете! Изверги са тези, които платиха на фашизирани *** в Украйна да убиват и изтезават, които палеха живи хора в Одеса и стреляха малки деца! Големите изверги запалиха локални войни и потопиха Северна Африка, Ирак, Либия,Сирия в кръв. За да си продават оръжията и да си пълнят джоба.

24

Анонимен

преди 8 години

А днес един наш англичанин тръгнал да ме омайва колко мирна и спокойна нация са англосите, като коментираше и плюеше нашенеца че нашамарил някакво франсе ,щото му засякъл пътя .Аз като говоря, че на запад е *** - не вярват мамицата им и юро духхаачите . Там не само че те пушкат, ами и те приколват за всеки случай, ето защо очото е още жив - много толерантни сме станали :)

23

Anon

преди 8 години

Този дето е стрелял от упор и мушкал за по сигурно с ножа със сигурност не е идвал на Слънчев Бряг ... Което е много жалко ;)

22

циника

преди 8 години

стига с тоя путинизъм, бе. Хиляди хора по света са умирали от футболно хулиганство много преди Путин да го е имало на тоя свят. Спрете вече с тая русофобска свин.щина, маскирана като политическа загриженост

21

Анонимен

преди 8 години

Нападателят сигурно е от силямска държава :) хохохохо

20

Аман...

преди 8 години

от новини за чужди хора. Англия въобще не ме интересува,нито Путин нито *** обама. Искам да попитам Плевнелиев ,кога ще се завърна от гурбет и да живея и работя в собствената ми страна,а не да ходя немил недраг.

19

demograph

преди 8 години

Путинизмът ще донесе повече зло на света от хитлеризма и сталинизма. За жалост ще сме свидетели...

18

Анонимен

преди 8 години

Хората на изверга Путин от ФСБ и ГРУ действат както във Франция така и във Великобритания. Във Франция са маскирани като футболни фенове, а във Великобритания като противници на ЕС. И във двете страни оставят трупове след себе си. Във Франция има убит фен на английския отбор и само защото се намира в мозъчна смърт т.е. той вече е фактически е умрял не са осъдени по сериозно тримата руски убийци а на някакви смешни срокове 2 год 12 месеца и 9 месеца.

17

Анонимен

преди 8 години

А Плевнелиев кога?

16

циника

преди 8 години

някои хора сте толкова заслепени от див фашизъм, че дори и в убийство, извършено от див националист ви се привижда ръката на някой мюсюлманин. Жената е лейбърист, ярък застъпник на лявото, интернационалист. Доста нагло е англичаните да искат брекзит при положение, че точно те са най-големите бенефизиенти от ЕС!

15

Анонимен

преди 8 години

о

14

nina

преди 8 години

Жената оставя 2 дечица на 3 и 5 години.Ако му видите снимката на убиеца-абсолютно психо!Жалко за жената,да почива в мир!