44

В.П.

преди 7 години

Бай Тошо беше прав!

43

Бибси

преди 7 години

Като толкова си искат бурките да се изнасят от родината ни,но не искат и е ясно защо,защото когато пристигнат в държава изповядваща стриктно религията им,като си пуснат телевизията и няма канали за възрастни,сайтове също,не могат и по улиците да видят нещо по-така да съберат ***'трял!

42

Анонимен

преди 7 години

А от мюфтийството искат ли една бърза смяна на имената?

41

Анонимен

преди 7 години

България е светска страна... Тука нямат място бурки, кръстове, давидови звезди и пр. глупости.

40

африканката

преди 7 години

И аз искам свобода на вероизповеданието си. Падам си африканско, т.е. искам да ходя по мамалки, гола и боса сред улиците без да ме арестуват. Искам да имам правото гола да говоря с мюсюлмани и техните жени. Съгласни ли сте с правата ми или ще накърня вашите със свободното си разбиране? като ще има право на бурки, то да има право и на мамалки.

39

Американ

преди 7 години

Чувалът на главата се е носел още по времето на Аврам за да крие жените от похотливи очи, 3000 години преди да се роди разбойникът Мохамед. Така че нема проблем да се забрани. От джагалските жени се изисква само да си покриват косата, така че едно таке или боне ще им свърши работа.

38

Анонимен

преди 7 години

Да дадем свобода на буркадийките с еднопосочен билет до туристическа дистинация в Сахара.Поемам билети за 100 буркмета.

37

Това са фактите

преди 7 години

Споровете са излишни, както написах в коментар 49.Всичко това се прави за пари или с политически цели.Носенето на бурки с нищо не подобрява морала, само пречи на хигиената и създава условия за прикриване на престъпници, които се стремят да не бъдат разпознати.За религията на никого не му пука. Тя е само претекст.

36

Споровете са излишни

преди 7 години

Тези, които надянаха бурките, го правят, защото получават пари за това.Онези, които ги защитават, се опитват да трупат политически дивиденти и да си осигурят гласоподавател за следващите избори.А средите, които всеки месец изпращат пари на бурко-носителките пък преследват свои далечни външнополитически цели.

35

Демон

преди 7 години

Следваща стъпка - забрана на исляма, депортиране на фанатици и разрушаване на всички джамии на територията на страната !!!

34

Чакай да се разберем

преди 7 години

Има всякакви религии. Преценява се в коя държава кои религии са допустими.Ако в днешното опасно време позволим тук да се веят покривала, под които може да има колан от бомби, годни да унищожат наведнъж десетки хора, значи трябва да сме толерантни и спрямо такива религии, практикуването на чиито култове заплашва съществуването само на отделни индивиди - например такива култове, при които се практикува канибализъм!Така че, някои първо да мислят, после да протестират!

33

АTAKICT

преди 7 години

КОЛКО Е БИЛ ПРАВ ЖИВКОВ СЕГА ТРЯБВА НОВО УТО4НЕНИЕ НА ИМЕНАТА И ВЬПРОСА Е РЕШЕН---В БЬЛГАРИЯ ВСЕКИ НЕЗАВИСИМО ОТ ПРОИЗХОДА СИ Е---БЬЛГАРИН ИНДИЕЦ----БЬЛГАРИН ОТ ИНДИЙСКИ ПРОИЗХОД----ТАКА ТОЙ Е ОТГОВОРЕН ЗА СВОИТЕ ДЕЯНИЯ СПОРЕД БЬЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ И НОСИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ

32

Петърчо

преди 7 години

Всички нинджи в Япония!

31

Анонимен

преди 7 години

А стига бе и у нас ли искат да цъфнат Талибанските нрави!

30

Текила и Ром

преди 7 години

Нагъл , по нагъл, най нагъл! Що е то? Мииии мюслииии. Мътиш ни мътиш шъ тъ ям. Такива са.

29

бай Иван

преди 7 години

Финансиране строителство на джамии и в населени места,където е имало някога мюсюлмани, финансово подкрепяне на роми приели исляма,налагане носенето на бурки,нелегални училища за радикален ислям и т.н.Всичко това е една дългосрочна политика на Ердоган и сие за новата Османска империя след време.Турция и СА водят агресивна политика на верска основа за постигае на основната цел,намесвай се грубо в религиозната идентичност и традиции на християнска държава.

28

ODESSA

преди 7 години

Точно това е решението. Отнемане на българско гражданство.

27

указания

преди 7 години

до ходжата с гримаче тя праведната за показ мюсюлманка като си свали грима и къната, мъжа и съвсем няма да я познае без бурката. за очилата пита, за каските пита, маските, за ските пита вчера, сега и за грима и боите философстваш по школата "ама те що си бият ***", друго какво те притеснява, ходжа, към религията - перуки, ръкавици, шалчета, обици няма проблем, само да не дрънкат и да не привличат мъжете, парфюм също - само вкъщи вече ти казах. и няма се кълчиш, че нере.зите само това чакат.

26

Анонимен

преди 7 години

Днеска бурка, утре забрана на свинско, вдругиден забрана на алхокол и къси поли. Абе това не ви е Саудитска Арабия! Тука живеем по наши си обичаи. Не ми се правете на много морални, aмуджи ***. Цялата ви "моралност" е просто символ на налагането на вашата воля над "неверниците". Но при българина не сте познали. Ние сме Алфата и Омегата на този свят! 500 години оцеляхме, току виж и края на Исляма сме дочакали!

25

Анонимен

преди 7 години

Да им отделяме един чукар на всички тия сунити, мюфтийства, "роми" и всякакви други онеправдани и възмутени , да се заселват там и доброволно да го предоставим на Турция. Обаче да построим като мексиканската стена, защото след има няма 2 месеца ще са накачулени да се връщат обратно...