77

Георги

преди 7 години

Борисов е достоен и отговорен политик. Не мога да повярвам на късмета ни , че откри Плевнелиев - наи големият български президент за всички времена !!! Чест и слава !!!

76

Анонимен

преди 7 години

Плевнята е като миниатюрно кученце. Лае като бясно от страх, пени се, ама от него полза никаква. После подвива опашка и се крие зад стопанина.

75

Анонимен

преди 7 години

***, аз съм европеец и мога свободно да си ходя по територията на съюза където си искам. Ти като не ти харесва статуквото позови се на руската ти майка и заминавай за азиатския колхоз.

74

до 80

преди 7 години

"Ако е на нато флотилията ние нема да лапнеме нищо, ако с турците и румъния ги удариме ще може да делиме Крим на 3 или на 4 ако туците вземат половината и ние с румънците по една четвърт."Откачен!!!

73

тука има, тука нема

преди 7 години

Другарят Плевелиев: Това, което аз казах, че аз съм за румънско-турско-български флот, аз не съм го казвал. А това, което аз казах, че съм против румънско-турско-българския флот, аз също не съм го казвал. Когато кажа, че аз съм за румънско-турско-българския флот, означава, че аз същевременно съм и против румънско-турско-българския флот. Всъщност, аз не зная какво мисля, защото още не съм чул това, което съм казал. А това, което съм го казал, аз не съм го казвал...

72

Анонимен

преди 7 години

Ние сме в НАТО. Въпросът е приключен.

71

Папата

преди 7 години

Флотилия? Да много правилно в заглавието и само така трябва да си осатне без никакви други думи и знаци... Ние НЯМАМЕ такова чудо... Камо ли да го присъединяваме някъде, независмо за и против кой.... На босия цурвулите...

70

Су 34

преди 7 години

Ти си заминавай за Моленбек, Брюксел. България етнически, духовно, езиково, културно, религиозно и териториално е част от Русия.

69

Анонимен

преди 7 години

Другари , знаем че този сайт е ваш , но все пак някой трябва да ви каже истината . Другарката *** Нинова премина през всичките партии в СДС , и сега води нескопосана пропагандна война с ГЕРБ . Просто и ясно казано , винаги с ЕС , но никога против Русия . Това е истината и за лъжите си БСП ще бъде тежко наказана на изборите от народа .

68

Пешко

преди 7 години

Ето например другарят Су 34 абсолютно първосигнално мечтае др. Медведев да му каже с весел глас "Пари нема, много ти здраве"

67

Су 34

преди 7 години

Напротив, ние българите искаме Крим да се повтори у нас и това да бъде датата на нашето Освобождение от китките!

66

ф 22

преди 7 години

Доказахме се като нелоялен съюзник в НАТО-за пореден път. Щяло ,ама не сега,после ,ама нямало как щото сме били с руски туристи .........Кой пита за това ?Или сте в НАТО и сте оперативно съвместми или не.Иначе искате НАТО да ви пазело ?Ами как ,като нямаш два кораба ? Простаци ,за резил ни направи тази герберска мафия барабар с *** . Плевнелиев го бива в речите ,но после е пас .Иначе иска постове из НАТО.

65

Анонимен

преди 7 години

Ако не искаме Крим да се повтори у нас не само флота, ами и няколко морски бази на НАТО трябва да разкрием. Историята показва, че разоръжиш ли се срещу Русия, никакви договори и уговорки не те спасяват срещу зелеви човечета. Те посегнаха на най-близкия си народ, та нас ли ще пожалят. Само бой по каските.

64

Анонимен

преди 7 години

Ако е на нато флотилията ние нема да лапнеме нищо, ако с турците и румъния ги удариме ще може да делиме Крим на 3 или на 4 ако туците вземат половината и ние с румънците по една четвърт.

63

zeus

преди 7 години

До Анонимен 75 и 76Грешите, Роско е приет в БКП 1986 година, надраснал е комсомола ;)

62

Су 34

преди 7 години

Пършинг и Круз са свалени от въоръжение, Пейтрит се използва в момента.А Влашория като ни върне окупирана Северна Добруджа тогава ще ни стане "естествен съюзник".

61

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо по-лошо от бивш партиец - комсомолец станал капиталист.

60

Анонимен

преди 7 години

На Плевнята - Майка му комсомолска!

59

Анонимен

преди 7 години

Забележете - нашите решили този дебат да бъде разгледан от НАТО хахаха. Сякаш не е ясно какво ще каже НАТО - трябва да има флотилия и толкова. Какво тогава ще ни хортува Борисов? Много ми е интересно и друго - как така Борисов ги видя милиони туристи от чужбина, при условие че ще има воеени кораби в морето на всеки километър. Всичко ще избяга през глава.

58

Анонимен

преди 7 години

западноевропейците искат да ни ползват за пушечно месо, да видят кво ще стане, да жертват пешките си. Но искат да играят с чуждите фигури! Не сте познали!