17

Туркия ке падне!

преди 7 години

Няма нужда от поръчкови статии, там българи няма да отидат на почивка!

16

Анонимен

преди 7 години

Бил съм на Гьокчеада и сигурно през септември пак ще отида. Единствения проблем е, че има много българи, които са кресливи и си мислят, че са най-важните на света. Храната е вкусна и евтина, наблегнете на риба меч ако има. В заведенията навсякъде говорят 3-те езика (турски, гръцки, български). Надписите също са на 3 езика. Малко по-бедно е, от колкото на Тасос например, но прилича. Идете с кола и разгледайте вътрешността на острова. Язовирът е прекрасен

15

HELLAS BARETA POLICE

преди 7 години

ТОВА СА ГРЪЦКИ ОСТРОВИ И ИЗКОННА ГРЪЦКА ЗЕМЯ И СОБСТВЕНОСТ..ЦЯЛА ТУРКЯ Е НАША ГРЪЦКА МАЙЧИНА ЗЕМЯ.ТУРЦИ, ВАШТЕ ЗЕМИ СА В СРЕДНА АЗИЯ И В СИБИОР...ТУКА СТЕ НА ГОСТИ ВРЕМЕННО, -- НА МОЯТА ГРЪЦКА ЗЕМЯ.ИЗТОЧНА ГЪРЦИЯ Е ПОД РОБСТВО, ЧАК ДО АРМЕНИЯ И КУРДИСТАН.

14

Истина

преди 7 години

***,беден и завистлив народ.

13

Odysseus

преди 7 години

Нашите турци помнят Родината си , виж децата им вече не.И са изключително отзивчиви към нас българите. Дори са се разплаквали пред мен за България

12

да

преди 7 години

на който не му харесва България да си ходи няколко гъзо.близци по-малко.. каква загуба

11

Odysseus

преди 7 години

Бил съм на съседния Бозчаада/ Тенедос гр./ по малък, но също приказен. На него по време на Троянската война война ахейците са скрили корабите когато са оставили Троянския кон . Пак там казват е измислено винопроизвоството, малко съмнително дали е така . А какви кръчмета има по крайбрежието. И най-важното далеч са от туристопотока . Там ходят основно турци на почивка , но съвсем други или поне бяха , там забрадка не се виждаше.

10

Анонимен

преди 7 години

Бях 10 дни на този остров.Много е красиво и спокойно. Евтино е, хората са готини.Ако не ви харесва - отивайте да почивате в пиянскаРоссия ;)Никой не отива да почива в Русия, защо така бе ?!

9

?

преди 7 години

Ако искаш свобода, това е шансът да я намериш! Свобода в Турция ?????

8

Меси

преди 7 години

Малък и *** народ...ами ако беше голям!

7

До 9

преди 7 години

Стой в българия и се радвай на кучешкия живот.В Слънчев бряг ще ти е добре между мутри и диви селяни.Ще слушаш чалга,ще плуваш в ''чиста'' вода и ще нагъваш кюфтета от магаре.Много ти завиждам;)))

6

Анонимен

преди 7 години

И да ми се възмущавате и да не ми се възмущавате все ми е тая. В турция може да отида, не не точно в този живот. So, shut the *** UP!

5

Анонимен

преди 7 години

Всичко с г е гьот. Благомерси. Айде въз!

4

Анонимен

преди 7 години

Нема да ходя на този остров! И без това гроздето е кисело! :-)) Булгаааааааар булгааааааар .... какво разхищение на ортаничен материал, откойто впоследствие не става дори и тор!!!

3

помак

преди 7 години

Както винаги злобни коментари!

2

etniesbg

преди 7 години

Колко плащате на хората да четат и трият неудобните коментари? Колко пари взехте за реклама от чи'футите?

1

Аз

преди 7 години

Ходих веднъж там. Много е гадно, не ходете!!!