29

отчупен камък

преди 8 години

Ако блокът в Надежда е много стар може да е падал камък на главата й и да е повлякъл

28

Анонимен

преди 8 години

Taq e mm tupa

27

лекар

преди 8 години

Хората които страдат от паник атаки са абсолютно здрави.Много от тях са на отговорни и ръководни длъжности,мениджъри,артисти,политици.Наистина е груба инсинуация тези хора да се свързват с мисли за самоубийства и просто не отговаря на истината.Мисля 4е 4овек наистина трябва да внимава какво говори и трябва да носи отговорност за това което казва

26

Анонимен

преди 8 години

Тая какво-казва на вси4ки хора с паник-атаки 4е ще тръгнат да се самоубиват ли?Първо-няма нищо вярно в това!Второ-психолог не може да говори така-той трябва да успокоява пациентите а не да ги стресира.Трето-говори нау4ни неистини защото други диагнози се свързват със самоубийства,но не и паник атаките!Да й се скъса дипломата

25

До Психолога

преди 8 години

"Започва висока степен на реактивност, има занижен праг на търпимост, постоянно усещане за неудовлетвореност, изолация, избягване на споделяне, нарушен сън за дълго време, рано будене, в което се премислят едни и същи проблеми, нарушаване на навиците на хранене."Аз ги имам същите сиптоми......трябва ли да се съмоубивам само защото съм тираджия?!?! По голяма глупост не съм чувал.

24

АНИ

преди 8 години

Имала съм паник атаки още като студентка,и така през няколко години от време на време.Общ период-ве4е 30 години.Отдавна съм разбрала от психотерапевт 4е няма нищо опасно в това състояние,то идва за 5-10 минути в които те е страх,може и да се поразтрепериш и си тръгва.Всеки може да го полу4и,вследствие на стреса в ежедневието.Типи4но е за модерното общество.Но пак казвам-нищо страшно няма в това,просто 4овек трябва дае запознат!И За никакви самоубийства не иде ре4-не плашете хората НЕКОМПЕТЕНТНО!

23

СТ

преди 8 години

До ninaИ аз това исках да попитам?? Кака така някой, с претенции, че е психолог, ще дава наляво - надясно мнение, след като никога не е говорил с това момиче? Хайде спрете се вече!Дано се оправи момичето!

22

Анонимен

преди 8 години

Колко ли "специалисти" сега ще се изредят да си правят реклама на чужд гръд, в случая на гърба на чуждото нещастие? Аман от такива. И стига сте се ровичкали в личния живот на това прекрасно момиче! Много сте далеч от него и никога няма да го разберете. Само гадости или най-малкото клюки ще излязат от ровичкането ви.

21

Анонимен

преди 8 години

Тази не е никаква психоложка.Няма връзка между пани4еските атаки и мисълта за самоубийство.Ина4е всеки втори-трети,трябва да мисли за самоубийство.паник атаките са типи4ни за натовареното всекидневие на съвременното общество.Те се преодоляват най-добре с йога,спорт и по-спокоен мироглед.А Цвети за жалост не е намерила подходяща и професионална психологи4еска подкрепа в ръковоството на отбора

20

Неа до 20

преди 8 години

Одобрявам напълно коментарът Ви . И аз това се зачудих . Може да се изкаже по принцип , но не и конкретно . Просто не е професионално да говориш някакви работи на изуст цитирайки или визирайки определен случай ....

19

Анонимен

преди 8 години

До 14То и без това емиграцията и е единственият шанс за спокойствие след цялата тази дандания. Те журналистите не са хора , в битката за сензации не зачитат никой и нищо.Дано да се оправи!

18

nina

преди 8 години

И как така един психолог дава мнение относно нечие душевно разстойство,без да е комуникирал със съответниа човек?Преразказ по картинки?

17

мерси

преди 8 години

Тройна експертиза,следващият

16

тцЪ

преди 8 години

Добре бе, мама ви д**** смотана, оставете момичето да се възстанови на спокойствие и спрете да си правите реклама на чужд гръб! Като сте толко добри психолози и специалисти, що не установихте навреме, че е била в депресия? Обикновено това състояние не остава скрито. Да сте й помогнали навреме, а не сега да се показвате колко знаете!

15

Анонимен

преди 8 години

4 - Напротив, могат.някои хора са по-чувствителни на умора и са склонни да изпадат в депресия в състояние на физическо и/или психическо изтощение.Това, че за ТЕБ умората не е причина за самоубийство не означава нищо, защото всеки човек е различен!

14

Анонимен

преди 8 години

Всички се изредиха да казват как тренировъчния режим не бил толкова тежък, че да подтикне към самоубийство.Но никой не се сети за гледната точка - за тях може да не е тежък, но за Цвети? За нея може да е било достатъчно тежко, за да я подтикне към депресия и по-лошо.При такива случаи винаги се фокусираш върху гледната точка на пострадалия - това е златно правило, което мистериозно нашите психолози забравят.

13

Васко

преди 8 години

Художествена гимнастика - мизерно заплащане, никаква слава и гледаемост, смазващо отношение на съотборничките една към друга и женски интриги, нечовешки труд и тренировки. А единственият шанс за успешен живот е да си намерят или бизнесмен или футболист за мъж. Не ги изтезавайте момичетата а го разтуряйте тоя цирк.

12

Анонимен

преди 8 години

Да, идва това момиче в Испания. В който и да е клуб ще я вземат като топъл хляб, хората харесват този спорт, много деца спортуват за удоволствие, федерацията е силна, ще си тренира децата, ще научи език, ще запише една спортна педагогика и ще е супер щастлива под слънцето. В България вече и шампионите искат да се самоубият.....

11

Анонимен

преди 8 години

Абе да не ти се налага да стигаш до там(независимо от кви обстоятелствата).

10

Шоп

преди 8 години

Бе то при еването понякога има неудовлетвореност, та какво остава за спорта.