22

Анонимен

преди 8 години

И по-лошо ще става, защото всичко се обърна на бизнес.Ако няма бизнес, няма конкуренция, няма подобрения, няма отрови, няма отровени.Ще има природа и живи и здрави хора и животни и екология.Сега екологията е само на хартия.--Екологичната катастрофа се разраства.

21

Анонимен

преди 8 години

Намесил се е мицел на отровна гъба. Дано не е нарочно. Бялата мухоморка е двойник на печурката и като са съвсем млади не можеш да ги различиш, ако не ги разрежеш.

20

заклет шоп роялист

преди 8 години

А никой ли не допуска, че това може да е саботаж? Влиза някой в магазина с няколко отровни гъби в джоба или чантата, които като са малки и приличат на печурка и незабелязано ги оставя в касетката с читавите гъби.

19

старото

преди 8 години

Абе какви подпочвени води в гъбарника,бе! Подът трябва да е или бетон, или плочи, според изискванията! Май подпочвена вода има в главата на тоя, дето го е писал

18

Ну, погоди!

преди 8 години

Гъбите са дошли от някого. Не са паднали от Марс. А този "гъбар" е бил в гъбите. Всички гъбари са пoмияpи.Абе гъбарски истории, пардон пoмияpcки...

17

tatunger

преди 8 години

даже още не е доказано че става дума за гъби,а какво ли още са плюскали тия...?

16

За Бога братя

преди 8 години

Продължавайте да купувате - във веригите изобщо няма български плодове и зеленчуци. Не може една гъба да си произведем

15

светнат

преди 8 години

Нареченият от теб "производител на гъби" е най-големият гъбарник в Европа с производство на 100 тона гъби ДНЕВНО. Не ми се вярва да ходят до горичката за гъби като произвеждат 50 ТИР-а гъби на ден :))

14

Анонимен

преди 8 години

По всички телевизии и медии съобщиха, че това е КАУФЛАНД, само вие буклици мълчите!

13

Анонимен

преди 8 години

И сега,както за всичко в милата ни родина,виновни няма да има.

12

Даньо

преди 8 години

Но за съжаление няма достойни хора с такива постове.

11

Даньо

преди 8 години

Сега при това положение хората с директорски постове и достойнство си подават оставката, прокурорите с достойство се самосезират и политиците с достойнство искат сметка от полските си колеги! Междувременно спират вноса на каквито и да е продукти от Полски произход, докато не бъде доказано от поне 2 НЕЗАВИСИМИ лаборатории, че продуктите са годни за употреба!

10

Анонимен

преди 8 години

Никой не говори за Кауфланд! Говоря за производителя на "култивираните печурки", който е обрал някоя полска горичка и ги е продал на Кауфланд под името "култивирана печурка".

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8Ако си излизал скоро в планините около София (Витоша и Люлин) в близките дни щеше да видиш. че въпреки валежите почти няма изникнали гъби, освен някои дървесни видове. Това, че търговеца, след като се е сгафил, се опитва да избяга от отговорност е разбираемо, но грешно.

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6Ти как си го представяш от Ка..ланд да отидат да берат печурки и да ги продават. Те си носят цялата отговорност за стоките които продават на територията на търговските си обекти и след като са допуснали да продадът отровна гъба значи са виновни. Твърде лесно е да се докажат подмятанията на служителите им, че гъбата не е от тях. Стига да не ошамарят АБХ с някоя и друга пачка.

7

Анонимен

преди 8 години

7И вариант 4 - добавената печурка да не е от партидата, а саморъчно набрана от пострадалите.

6

Анонимен

преди 8 години

А къде забравяте вариант 3: Неправилно съхранение? То в супермаркетите всичката храна е менте, а за да са отровни, трябва да не са от парници и да са брани от гората, което не ми изглежда вероятно.

5

Анонимен

преди 8 години

А кой е казал, че действително е култивирана печурка? Може да са ги брали в някоя гора и да са ги представили за култивирани...

4

Мунчо

преди 8 години

"Контролните органи" в България в случая на храните са всичко друго но не и контролни! Нещо повече, много често те дори са закрилници на нарушителите! Това естествено е защото същите си плащат редовно "данък спокойствие" . Магазини, вериги са пълни с такива храни застрашаващи и направо вредни за здравето но някакси остават незабелязани за т.н. "Контрол на храните"! При това положение беше въпрос на време да се появят и направо отровни такива!

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 2Гнили са печурките от кауфланд. Взимал съм от там и почти винаги са били стари и започващи да се развалят. Не знам за колко време им ги докарват от Полша, ама май взимат само най-евтиното от там.