11

Анонимен

преди 7 години

А да хапеш уши по време на футболен мач, а?. това какво е?Човека си пипал топките, и то неговите.(е кво).Ми да си ги пипа.

10

Анонимен

преди 7 години

Възможно е, човека нарочно да привлича вниманието към себе си и по този начин да отклонява вниманието на клюкарските издания от играчите. Забелязвате ли как се случва все на голямо първенство, а не в квалификации...

9

Анонимен

преди 7 години

Какво толкова, нито е бръкнал във вашите ***, нито пък ви е карал да му миришете ...

8

Nicolaus Maduro

преди 7 години

С кого толкова играха германците че Йоги на моменти губи увереност в себе си и 'инстинктивно' проверява в гащите си дали топките му са все още на мястото си.

7

човещинка

преди 7 години

Всеки средностатистически мъж е длъжен чат-пат да си подрапа макарите, а проверката на миризмата е задължителна част от мероприятието.

6

Шарл А. Танин

преди 7 години

Йоги си е пuч отвсякъде ! Не ми е ясно защо трябва да се извинява - да не би да е дал на други да дегустират( най-вече на операторите) ?!И да напомня на скучаещите лuгльовциu , наречени оператори , търсещи евтини "сензации", че са пратени там да отразяват ФУТБОЛ !!!

5

Iron

преди 7 години

и аз си чеша топките, особено лятото, за да ги наместя и си ревизирам миризмата, но не ми пука... сигурен съм, че всеки го прави

4

Ауслендър

преди 7 години

Е, вие никога не сте си мирисали топките, така ли ?! Много сте остроумни .... четем по пресата ежедневно за това колко сте възпитани!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Адреналина добре ама чак пък да си ядеш сополите,ще *** извини Йоги ама не го разбирам

2

Анонимен

преди 7 години

еееее,най-после се посмях тази сутрин! показвали ли са го по ТВ? кога ще е повторението?

1

Анонимен

преди 7 години

Ама тия операторите, нямат ли си друга работа. - Дай да снимаме всичко и всеки.(не знам колко камери има вече на стадион - може и 100 да са). Ега ти. Е, то, колкото хора на планетата - толкова странности. Това си е направо от мухата слон.