205

NOT IN MY NAME

преди 7 години

Г-н Плевнелиев, моля Ви не говорете от името на българския народ, който не Ви подкрепя ! Бъдете сигурен, че много бързо ще сложим карй на всяка Ваша авентюра !

204

Анонимен

преди 7 години

Такива подмолни инициативи нямат никакъв практически военен смисъл, защото сега нито Русия има желание да напада НАТО, нито обратното. Целта на ГолемитеЯстреби е по-скоро продължителна психологическа обработка на населението на пацифистка Европа с цел да се милитаризира съзнанието му до състояние в което да приема и военни варианти на политиката, които сега тотално неприемливи за обществото. И когато войната стане приемлив вариант - ще ни я поднесат. Недопустимо!Прочети още на: dnes.bg/politika/2016/06/16/rumyniia-zove-za-obsht-flot-sreshtu-rusiia-borisov-ne-mi-triabva-voina.305

203

Васил Левски

преди 7 години

Който ни освободи, той и ще ни пороби! С целия си живот ВИ ГО ПОКАЗАХ!

202

да

преди 7 години

за щастие тази марионетка няма никаква власт и нищо не може да решава - нека си показва пионката

201

Анонимен

преди 7 години

федеРосен Плевнелиев отново извади услужливия си змийски език. С едното връхче съска срещу Русия, а другото го е пъхнал в ануса на Господаря и върти ли върти.....

200

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев не представлява мнозинството българи, а се опитва да натрапва своята лична позиция по поводи Русия и Крим и я изказва все едно, че е позиция на целия Български народ. Дали въобще си е направил труда да отиде до Крим и да попита хората, които живеят там, как живеят, дали им харесва, от какво се нуждаят?! Изключително много ме съмнява..Той просто повтаря това, което му кажат кукловодите, същите тези кукловоди, които целят разоръжаването и поробването на Америка, а след това и света.

199

анонимен

преди 7 години

Като го видях тоя не можах да си сдържа "радостта"и сега трябва да си чистя монитора.Нямам търпение да се оттървем от тоя позор за България.

198

анонимен

преди 7 години

Като го видях тоя не можах да си сдържа "радостта",и сега трябва да си чистя монитора.Нямам търпение да се оттървем от този позор за България.

197

Анонимен

преди 7 години

В края на мандатите си пионките стават изключително опасни.В Америка се разиграват атаки под чужд флаг, театър под формата на "масови престрелки", което цели да се натрапва вина.Ако евентуално успеят да натрапят такава, след това следва прокарване на закони, целящи разоръжаването на американския народ, за да не могат хорицата да се противопоставят на решенията взети от кукловодите -- да бъде нападната Русия и независимо от изхода, да и бъде приписана вината за финансовата криза.

196

Анонимен

преди 7 години

До БЪЛГАРСКИ патриотИзвинете, вие имате ли грам мозък поне?. Как може да сравнявате това нищожество с Левски и Ботев, или вие обратните се "обичате" и подържате ?.

195

Анонимен

преди 7 години

Крим никога не е бил украински по същество!За 25 години под управлението на 404 горазорихте!Факт!Що грэмнаха електропроводите? Нали уж 404 мисли доброто на кримчани?И в резултат, "вместо да им извадите очите им изписахте веждите" и още повече настроиха кримчани срещу 404!Факт!

194

Анонимен

преди 7 години

Този до края на мандата колко глупости ще направи?

193

Крим е Украйна

преди 7 години

ИСКАМЕ МИР НЕ РУСИЯ!!!!!

192

Искаме ПРО

преди 7 години

Бойко си е така. Сутрин каже едно ,вечерта обратното. Като дойде Президента Хилари даже ще припка да прави флот в защита от руските окупатори. Май е забравил бомбандировките над Варна и Балчик и убитите цивилни?

191

Жалък

преди 7 години

Политически пигмей. Слагач и говорител на Държавния департамент на САЩ.

190

ddd

преди 7 години

СПРЕТЕ го, става опасен!!!

189

Анонимен

преди 7 години

На глиста няма ли кой да му каже какво мисли народа му за него.

188

Анонимен

преди 7 години

kakvo iskate toi e pumak mnogo jasno che sche mrazi Rusia i B algaria

187

сс

преди 7 години

Всичко е законно народа каза крим е русия иначе щеше да стане донбас номер2 разберете това стига глупости преказвате украйна само мафия едит *** тръгна още има

186

Анонимен

преди 7 години

Уникална мазмантия!Част от онази номенклатура срещу която, сега така яростно плюва.Затова драги ми сънародници, много мислете за кого ще гласувате.Не е без значение кой ще е на най-високия дър. пост следващите 5г.А този си е чист продукт на непрежалимия ГЕРП!