12

Благоев

преди 7 години

Защо беше продадена ТЕЦ Варна?Защо икономическа полиция не разследва Станишев и Харпарцунян за неизгодния за България договор за продажба и довел до затварянето на централата?Тия двамата или са много некадърни или са корумпирани.

11

Анонимен

преди 7 години

исландците ползват геотермална енергия но не влезнаха в ЕС главно защото щяха да им наложат квоти за риболова и улова на китове а това е основния отрасъл в икономиката им. гренландците по същата причина излизат от ЕС.

10

До анонимен 5

преди 7 години

В Исландия няма АЕЦ, няма и тец за десетина години минаха изцяло на геотермална енергия!

9

Анонимен

преди 7 години

Преди месец проруската сгaн ходи на инструктаж при Путин. Резултатът е видим - камунетата клатят правителството, искат власт, ТЕЦ Варна, нов АЕЦ. Скоро да очакваме Бургас-Александруполис, Гоце президент, белата златка президент и т.н.

8

Анонимен

преди 7 години

Яко се манипулира общественото мнение, тецове се затварят, няма мощност, аец е задължителен, енергийната система изнемогва ...???има ли все още някой дето се лови на въдицата???

7

Анонимен

преди 7 години

"Варна е смотан град. Спокойно може и без ТЕЦ, а всички ние можем въобще и без Варна."Ти си някакво жалко подобие на българин.

6

до 1 и 2

преди 7 години

Защо не споделите вие в коя селска клоака живеете или ви е срам?

5

Анонимен

преди 7 години

"ТЕЦ Варна затвори врати на 1 януари 2015 година тъй като не изпълнява екологичните изисквания на ЕС."Исландия заради това показа среден на ЕС и отказа членство. Онези искаха да им затворят половината сектори и да им налагат квоти на всичко.

4

Анонимен

преди 7 години

Тук има едно основно понятие - базови мощности, а ТЕЦ Варна мисля, че беше една от тях. ВЕИ-тата не са базови мощности. АЕЦ Козлодуй е базова мощност. На България от поне 20 години й трябва нов АЕЦ, т.е. спирането на строежа на АЕЦ Белене от демократите след 1989-та година беше и все още е огромна грешка. С непострояването на АЕЦ Белене загубихме огромен пазар на енергия, който бързо бе зает от съседните ни държави. В крайна сметка от непострояването на АЕЦ Белене, всяка гопдина милиарди.

3

Анонимен

преди 7 години

И Варна може без вас

2

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТочно казано. И аз съм на същото мнение.

1

Анонимен

преди 7 години

Варна е смотан град. Спокойно може и без ТЕЦ, а всички ние можем въобще и без Варна.