11

Анонимен

преди 7 години

Десетките хиляди волтове в мълнията не се интересуват от 1 см гумена подметка. Имал е късмет и тези чехли нямат нищо общо, това не са 220V от контакта.

10

Анонимен

преди 7 години

Не се знае. Може точно чехлите му да са привлекли мълнията. Сега трябва другите произодители на чехли да кажат - ето на нашите чехли не привличат мълниите като тези.

9

Бай Иван

преди 7 години

За мен това са си пълни глупости. Чехлите наистина могат да те предпазят от токов удар или мълния, но просто няма да разбереш. Също не е задължително тока да излезе от краката, може да мине през едната ръка и да излезе през другата, зависи кои две части на тялото ти къде се допират.

8

Анонимен

преди 7 години

Голям късмет е извадил. Веригата "Маркс енд Спенсър" вече сигурно слагат етикети на чехлите си, че предпазват от мълнии, с лика на Брайън Филипс. Доказано и изпитано качество ще е логото.

7

Анонимен

преди 7 години

До Удрян от мълнияТова за въздуха изолатор вярно, че го пише във физиката за началния курс, но не е цялата истина.Истината е, че във въздуха има различно %-но съдържание на водни пари. Какъв изолатор е английския въздух, съдържащ 95% водни пари през по-голямата част от годината?

6

Дедо Гого

преди 7 години

Ако мълния те тресне на открито - никакви подметки не те спасяват. Напрежението е милион волта и нагоре. По-скоро това са утечки по стените на кухнята, подът е бил сух и разбира се бил е обут с чехли Маркс енд Спенсър. Важно е да има повод за реклама...

5

Анонимен

преди 7 години

Хайде бе! Язък че Фарадей е бил английски учен. Защото щеше да се смее над публикацията. Нали ако чехлите му са били изолатор, този въобще нямаше да го порази мълния.

4

ined

преди 7 години

Ако не размахваше ножа (защо ли не пишат каква марка е и за колко е купен) въобще нямаше да привлече мълнията да го удари.

3

Хахавелака

преди 7 години

Напишете нещо за марката на ножа и от кой магазин е купен...

2

Дедо Гого

преди 7 години

Изводът е : Който има котка на име Ема - мълния не го трепе !

1

Анонимен

преди 7 години

"Филипс получил този артикул за 15 британски лири от веригата "Маркс енд Спенсър" като коледен подарък от дъщеря си, пише БТА."Много беше важно да научим цената и магазина в който се продават чехлите, по-важно от това, че е оцелял благодарение на гумената подметка.