11

Анонимен

преди 8 години

Смешка Рублева. Комунистически *** и Баба Яга.

10

Анонимен

преди 8 години

Много грозни бяха първите думи на Робева днес сутринта по тв - "ами болно СИ е момичето". Ами щом сте знаели, че е "болно", защо не му помогнахте преди страшната случка? Защо щом сте знаели, че е болно, сте му направили нещо, което е довело до решението да не пътува? Ако всичко е било наред в отношенията с това момиче, кое го е накарало да се откаже от пътуването? Явно някой си е позволил нещо, което е наранило фината млада душа! Не всички дървета са дъбове - има и нежни брезички, които се чупят

9

гого

преди 8 години

До ЖороТя сама се е хванала на хорото. Никой не я е карал насила. Все пак е на 21 години, не на 4. Явно има други проблеми моичето. Дано се оправи!

8

анонимен

преди 8 години

Има нещо странно.Тя много пъти е била в предстартов стрес и какво от това.Не е имало проблем.Виждаме кадри по тв само от преди няколко дни и там всочко е ок.И сега внезапно да скочи от 6 етаж.Със сигурност нещо се е случило в последните дни и то е причината за тази трагедия.Инсъс сигурност близки и треньори знаят причината но подмолно мълчат....но всъщност може би и трябва да мълчат.

7

Анонимен

преди 8 години

Този караконджул от кога взе и от медицина да разбира

6

Sv

преди 8 години

Какво са ми разправяли за Нешка Робева..... За съжаление не добри неща......

5

Анонимен

преди 8 години

Тиквата май е отправил неприлично предложение като на Каратанчева.Отново сме в схемата КО?НЕ.

4

tatunger

преди 8 години

жорка това което казваш е така,но аз не чувал да ги карат на сила,значи го е искала...

3

Анонимен

преди 8 години

Усойниците изпълзяха на припек....

2

Жоро

преди 8 години

не и е липсвало нищо да бе. Зверски глад е това и нечовешки упражнения на 10-12 часа. Едно блокче шоколад не можеш да хапнеш, една чаша кола - да изпиеш, а непрестанно си уморен. Защо ти не идеш да тренираш. А непрестанно очакват медали от теб.

1

Без думи

преди 8 години

да да ... точно така .... абе хора защо вярвате на всичко което няко казва в медиите ????Истината е, че никога няма да разберем истината. Ако се замислите малко ... на това ангелче не му е липсвало нищо ... и е нямало причина да се отключва каквото и да е ... освен това не е гимнастичка от вчера !!! Изводите са за Вас !!