9

Анонимен

преди 8 години

Аз малко не им вярвам,защото съм се уверил че в демокрацията за 26г е нормално и свободно е да се лъже.Защо пък не.За да замажат положението и никой да не ги обвинява колко хубава фирма е, да са измислили че става кражба и да търсят крадеца,който никога няма да го намерят дори и да се води за терористичен акт

8

Наблюдател

преди 8 години

Чист тероризъм но прозрачен за "дипутатити" които очевидно имат сметка от него и аналогичните

7

Анонимен

преди 8 години

Електоратът на ГЕРБ е "брал" кабели ....

6

Анонимен

преди 8 години

Тези,които "берат"кабели са основният електорат на Бойко Борисов.Тези,които изкупуват краденото са фирми близки до Бойко Борисов.Тези,които трябва да изготвят закон,че кражбата на кабели е терористичен акт са свързани с Бойко Борисов.

5

дупетат

преди 8 години

Ама как да ги осъдим, то тва електорат бе.

4

Анонимен

преди 8 години

Явно има криза в образованието и при шведите... Едно време им обясняваха коя жица може да се бере и коя не, как да се бере правилно, за да няма инциденти. 110 киловолта не става за бране.

3

Анонимен

преди 8 години

ако се затворят заложните къщи и пунктовете за вторични суровини кражбите биха паднали поне с 90% сега за кражби хората дори не и жалват в полицията -излишно е ,губене на време

2

Анонимен

преди 8 години

До Питайте депутатитеЗаради печално известни народни мъдрости като: "ИнтересА клати феса" и "Царица парица"

1

Питайте депутатите

преди 8 години

От доста години се говори, че подобни посегателства трябва да бъдат считани за тероризъм и виновните да бъдат съдени по такъв закон.Защо все още няма подобна законодателна инициатива?